5 Νοε 2009

KYΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ 4ΟΣ ΓΥΡΟΣ


Ο Θεόπιστος Νικητίδης από τα βασικά στελέχη της Β ομάδας αρκετά σκεπτικός κατά τη διάρκεια της παρτίδας. Στη φωτογραφία αγωνίζεται σε ένα από τα 11 Όπεν που διοργανώθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια από το Σ.Ο. Αιγάλεω!

Συνεχίζεται την Κυριακή με τις συναντήσεις του 4ου γύρου το Διασυλλογικό Κύπελλο Μπίκου. Η πρώτη μας ομάδα, η οποία προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη επί του ισχυρού Δία Πετρούπολης, φιλοξενείται από τον πολύ φιλόδοξο Κότινο (Μαυρομματαίων 26, Παιδείον του Άρεως). Οι δυο αυτές ομάδες συγκατοικούν μαζί με τον ΕΕΣ Κορυδαλλού στην πρώτη θέση της Β Κατηγορίας. Η ομάδα του Κορυδαλλού υποδέχεται την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου που έχει ένα βαθμό λιγότερο. Η δεύτερη ομάδα μας, η οποία προέρχεται και αυτή από νίκη επί του Α.Ο. Λεοντείου, δοκιμάζεται αγωνιζόμενη εκτός έδρας με την ομάδα του Σ.Ο. Σαλαμίνας (Λεωφόρος Φανερωμένης 33). Στόχος των παικτών μας η νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά διάκρισης. Η πολύ νεανική τρίτη μας ομάδα θα αγωνιστεί και αυτή εκτός έδρας με την Ένωση Αρμενίων Αθλητών (Σχολικό συγκρότημα Αρμενικού Κυανού Σταυρού, Σαρκουδίνου 120, Αθήνα), με στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι, μια ακόμη νίκη.

Στην Α Κατηγορία προηγείται ο Ζήνων Γλυφάδας που μετά τη Δεξαμενή και την Άνοιξη πέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Πανελληνίου με 6-2, ενώ εντυπωσίασε και η νίκη του Σ.Ο. Ηλιούπολης επί του Φυσιολάτρη με 5,5-2,5. Στον 4ο γύρο οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους πλέον. Είναι φανερό ότι όσο περνούν οι γύροι οι μάχες θα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες!