25 Νοε 2009

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ!

Ο 9χρονος Γιώργος Καραγιάννης, 7ος πέρυσι στο Πρωτάθλημα Αττικής στην κατηγορία κάτω των 10 ετών αν και από τους μικρούς της κατηγορίας, εντυπωσιάζει στο Κύπελλο Μπίκου με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες!

Η διοργάνωση του καθιερωμένου πλέον 8ου διαδημοτικού σχολικού πρωταθλήματος Αιγάλεω- Χαϊδαρίου- Αγίας Βαρβάρας δεσπόζει στην αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου για το Σαββατοκύριακο. Τέτοιες εκδηλώσεις που φέρνουν τους μικρούς μαθητές πλησιέστερα στο άθλημά μας, όπως βέβαια και η ένταξη του σκακιού στα σχολεία αποτελούν βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του Σ.Ο. Αιγάλεω. Εξάλλου η ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού οδηγεί στον εντοπισμό των ταλέντων που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια τις αγωνιστικές ομάδες των σκακιστικών σωματείων!  

Επιπλέον, συνεχίζεται την Κυριακή το Κύπελλο Μπίκου με τις συναντήσεις του 7ου και τελευταίου γύρου. Η πρώτη μας ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας με το Φ.Ο. Ελληνικού, η δεύτερη εντός έδρας με τη δεύτερη ομάδα του Θωμά Γεωργίου και η τρίτη στο Ίλιον με τη δεύτερη ομάδα του Σκακιστικού Κύκλου Ιλίου. Στόχος των ομάδων μας που αποτελούνται κυρίως από πολλούς νέους παίκτες, αλλά και μεγαλύτερους που δεν έχουν την ευκαρία να αγωνιστούν τις καθημερινές λόγω επαγγελματικών ή οικογενειακών υποχρεώσεων,είναι  άλλη μια καλή προπόνηση και αν είναι δυνατό η νίκη. 

Συνεχίζονται βέβαια τα Όπεν των Αμπελοκήπων που αγωνίζονται οι Παναγιώτης Ρηγάτος και Παναγιώτης Λάσπας και της Πετρούπολης όπου αγωνίζονται οι Γιάννης και Ανδρέας Μαργαρίτης, Γιάννης Κατωπόδης, Δημήτρης Λαδάς και Νίκος Καυκαλάς. Τα νεανικά Αττικής πλησιάζουν και οι μικροί παίκτες μας θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές! Ακόμη στο Κάισσα-3 αγωνίζονται η προπονήτριά μας Νατάσα Παγάνογλου.