11 Νοε 2009

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



Η Νατάσα Παγάνογλου, μία εκ των προπονητών του Σ.Ο. Αιγάλεω, αγωνίζεται στο "Κάισσα 3". Η Νατάσα έχει διατελέσει τρεις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας Νεανίδων, ενώ έχει και πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα! Το 2009 στο Πανελλήνιο κάτω των 20 ετών κατέλαβε την 3η θέση.
  • Με πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ομάδα της ΑΕΚ διεξήχθη στη Φυλή το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ράπιντ. Δεύτερη ήταν η Σκακιστική Άνοιξη και τρίτος ο Σ.Ο. Παγκρατίου. Συνολικά συμμετείχαν 25 ομάδες.
  • Άναψαν οι μάχες στα Φοιβίτικα που διεξάγονται στα Καμίνια σε μνήμη Αντώνη Μπόγδανου. Από το Σ.Ο. Αιγάλεω συμμετέχει ο Άγγελος Ρουμελιώτης που έχει δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Στον τέταρτο γύρο ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Τριβιζάς -Τσομής, Θ. Καραγιάννης- Καραουλάνης, Γκούμας Γ- Λίτσας Ι, Αλεξάκης- Καμπίτσης, Κοντόπουλος- Πουλίδης και Κωστόπουλος Β- Ρουμελιώτης Α. Συνολικά συμμετέχουν 33 σκακιστές.
  • Με 77 συμμετοχές ξεκίνησε το 100ο Όπεν των Αμπελοκήπων. Από το Σ.Ο. Αιγάλεω αγωνίζονται οι Παναγιώτης Λάσπας και Παναγιώτης Ρηγάτος. Ο πρώτος, αν και μόλις 10 ετών, ξεκίνησε εντυπωσιακά νικώντας τον Αγραπίδη (2030) ενώ ο δεύτερος ηττήθηκε αν και προσπάθησε από τον έμπειρο μετρ Δημήτρη Δεληθανάση (2252) .Στο δεύτερο γύρο ο Λάσπας αγωνίζεται εναντίον του Κουτουκίδη και ο Ρηγάτος εναντίον του Μπακαβέλου.
  • Με 24 συμμετοχές ξεκίνησε την Κυριακή στο εντευκτήριο του Πανελληνίου και το '' Κάισσα 3". Αγωνίζεται και η προπονήτρια των αναπτυξιακών ομάδων του Σ.Ο. Αιγάλεω Νατάσα Παγάνογλου. Η Νατάσα στον 1ο γύρο νίκησε τον Ασημακόπουλο  και στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το γνωστό μετρ Αλέξανδρο Κωστούρο.
  • Μην ξεχνάμε ότι το Σαββάτο ξεκινάει άλλο ένα από την επιτυχημένη σειρά  ανοιχτών τουρνουά από το Δία Πετρούπολης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δία και στον Αντώνη Παυλή (τηλ. 6987343215).