15 Νοε 2009

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ:ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!


Τέτοιες στιγμές θέλουν να ξαναζήσουν οι παίκτες της ομάδας των παμπαίδων, οι οποίοι στην περσινή διοργάνωση κατέλαβαν την τρίτη θέση. Στη φωτογραφία ο Γιάννης Μαργαρίτης, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος και ο Παναγιώτης Καλόφωνος τσακώνονται για το ποιος θα πρωτοσηκώσει το κύπελλο! Πίσω τους ο Δημήτρης Λαδάς και  ο Ιάσων Αποστολάκος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα των παίδων, αλλά έχει αντικατασταθεί επάξια από τους Παναγιώτη Λάσπα και Γιάννη Κατωπόδη!

Καλή ημέρα για το Σ.Ο. Αιγάλεω η σημερινή! Οι δυο ομάδες του στις αναπτυξιακές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ όπου το σωματείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα πέτυχαν σημαντικές νίκες. Συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα παμπαίδων, η ομάδα μας νίκησε τη μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου με 4-2. Τις νίκες σημείωσαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Δημήτρης Λαδάς, Παναγιώτης Λάσπας ισοπαλίες έκαναν ο Γιάννης Μαργαρίτης και ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος , ενώ ηττήθηκε η Ειρήνη Λιάπη. Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στην 1η θέση μαζί με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, ο οποίος επικράτησε του Φυσιολάτρη με 4-1,5. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα μας θα υποδεχτεί τη θαυμάσια ομάδα που δημιούργησε  ο Στάθης Γαζής και ο νικητής θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι η αξιόμαχη ομάδα του Ζήνωνα επικράτησε της ΑΕΚ με 5-1 και διατηρεί τις ελπίδες της για να μπει στην τελική οχτάδα.

Η ομάδα μας των παίδων επικράτησε επίσης του ΓΑΣ Αετού με 4,5-1,5. Νίκησαν ο Λεωνίδας Λιάσκος, ο Παναγιώτης Ρηγάτος, ο Ιάσων Αποστολάκος και η 10χρονη Φιλίππα Λιάπη. Ισοπαλία έφερε ο 9χρονος Νίκος Καυκαλάς, ενώ ηττήθηκε ο Γιώργος Γεωργακάκος. Η ομάδα μας έχει τώρα 6 βαθμούς και η πρόκριση στην προνομιούχο τελική οχτάδα θα κριθεί στον κρίσιμο τελευταίο γύρο. Σε δύο άλλα πολύ σημαντικά παιχνίδια ο Πανιώνιος πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη με 4-2 επί του ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου, ενώ η Π.Σ. Περιστερίου επίσης μια πολύ σημαντική νίκη με 3,5-2,5 επί του Φυσιολάτρη. Στον τελευταίο γύρο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους με τον Πανιώνιο να έχει πλεονέκτημα ενός βαθμού. Σε άλλα σημαντικά παιχνίδια Σ.Ο. Κορυδαλλού- Α.Ο. Κηφισιάς 3-3, Ένωση Σπάρτης- Δίας 1,5-4,5, Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας- Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού 5,5-0. Σ.Ο. Κορυδαλλού, Κηφισιά, Ελευσίνα και Δίας με νίκη στον τελευταίο γύρο φτάνουν τους 7 βαθμούς και είναι πολύ πιθανό να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το final-8.

Επιπλέον, στο Κύπελλο Μπίκου μέτρια ήταν η μέρα για τις ομάδες μας. Η πρώτη μας ομάδα ηττήθηκε από το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 4,5-3,5, η δεύτερη νίκησε το ΚΕΟ με 5-3, όπου για άλλη μια φορά νίκησε ο 9χρονος Γιώργος Καραγιάννης και η νεανική τρίτη μας ομάδα ηττήθηκε από το Σ.Ο. Κορυδαλλού Β με 5,5-2,5.