22 Νοε 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΣΣΝΑ

Ο 11χρονος Στέλιος Αποστολάκος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στο Κύπελλο Μπίκου και έδωσε το βαθμό της νίκης στην ομάδα! Παρόλα αυτά η ομάδα υπέστη την τρίτη της ήττα στη διοργάνωση από την αξιόμαχη ομάδα του ΑΦΟΑΝ. 

Με πολλά προβλήματα στην κατάρτιση των συνθέσεων των ομάδων του, λόγω της αδυναμίας πολλών παικτών να αγωνιστούν εξαιτίας ασθένειας, διεξήχθη για το Σ.Ο. Αιγάλεω αυτή η αγωνιστική. Η μόνη ομάδα που επέπλευσε ήταν η ομάδα των παμπαίδων, η οποία παρά την απουσία του Πολυχρόνη Δρακόπουλου λύγισε πολύ δύσκολα την αντίσταση του Παράδεισου Αμαρουσίου με 3,5-2,5. Η ομάδα μας τερμάτισε με το απόλυτο των 10 βαθμών και κατέλαβε την 1η θέση στην πρώτη φάση των αγώνων και αναμένει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό, ο οποίος θα είναι ο 8ος της κανονικής περιόδου. Από το Σ.Ο. Αιγάλεω νίκησαν οι Λαδάς Δημήτρης, Λιάπη Ειρήνη και Καυκαλάς Νίκος, ηττήθηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος και Παναγιώτης Λάσπας και ισοπαλία έφερε ο Γιάννης Μαργαρίτης.

Η ομάδα των παίδων εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, υπέστη οδυνηρή ήττα από τον ελλιπή Φυσιολάτρη με 5-1 και αποχαιρέτισε πρόωρα τη διοργάνωση καταλαμβάνοντας από ότι φαίνεται την 9η θέση. Ισοπαλίες έφεραν οι Αποστολάκος Ιάσων και Κατωπόδης Γιάννης ενώ ηττήθηκαν οι Λιάσκος Λεωνίδας, Ρηγάτος Παναγιώτης, Ρηγανάκος Χρήστος και Χριστοπούλου Μιχαέλλα. 

Στο Κύπελλο Μπίκου ηττήθηκαν και οι τρεις ομάδες μας. Η πρώτη μας ομάδα αγωνιζόμενη με μια κενή σκακιέρα, εξαιτίας απουσίας της τελευταίας στιγμής ηττήθηκε από τον ΑΦΟΑΝ με 4-3,5 , η δεύτερη από τη δεύτερη του Πανελληνίου με 5,5-2,5 και η τρίτη από την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας με 5-3. Για αυτήν τη διοργάνωση απομένει την άλλη Κυριακή ο 7ος και τελευταίος γύρος.