3 Νοε 2009

ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!


Ο συνεχώς ανερχόμενος Παύλος Καραγκούνης δε χάνει αγώνα της ομάδας όπου και να αγωνίζεται! Και τις περισσότερες φορές η μάχη είναι νικηφόρα για αυτόν! Στη φωτό βυθισμένος σε σκέψεις σε φιλικό αγώνα με το Δία Πετρούπολης!

Αρχίζουν να ανάβουν πλέον οι μάχες στην Αττική, ειδικά στα πρωταθλήματα παίδων και παμπαίδων, όπου αναμένονται σκληρές μάχες για την πρόκριση στην τελική οχτάδα που θα οδηγήσει στο final-8! Κανένας αγώνας δεν είναι αδιάφορος γιατί η τελική κατάταξη έχει μεγάλη σημασία για τους νοκ άουτ αγώνες της παραπάνω διοργάνωσης. Και μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο 5 γύροι κάτι που κάνει τα στραβοπατήματα να αποκτούν ακόμη πιο μεγάλη σημασία. Στο πρωτάθλημα 12, όπου η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρή, τα άλλα λογικά φαβορί (Επικοινωνία Ηρακλείου και Παράδεισος Αμαρουσίου) συνέχισαν με νίκες, ενώ η ομάδα μας δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα με την ομάδα του Πανιωνίου νικώντας με 5,5-0,5. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε δύσκολα την αξιόμαχη πλέον ομάδα του Πειραϊκού με 3,5-2,5, ενώ ο Παράδεισος εύκολα την ομάδα του Α.Ο. Λεοντείου με 5-1. Εντύπωση προκάλεσε η ήττα του πάντα ισχυρού στις μικρές ηλικίες Α.Σ. Παπάγου χωρίς αγώνα. Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας φιλοξενεί την πάντα δυνατή ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης, η οποία στους προηγούμενους γύρους επικράτησε του Δία Πετρούπολης με 6-0 και του Σ.Ο. Ν. Φιλαδέλφειας με 4-2. Η ομάδα δημιούργημα του Νίκου Καμπάνη στην περσινή διοργάνωση συμμετείχε στο final-8, καταλαμβάνοντας τελικά την 8η θέση.

Στο πρωτάθλημα 16 καθαρή ήττα υπέστη η ομάδα μας από την ισχυρή ομάδα του Πανιωνίου με 4,5-1,5. Η ομάδα του Πανιωνίου φαίνεται ότι είναι από τα φαβορί για μια θέση στην πρώτη τριάδα, ενώ η ομάδα μας θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της για μια θέση στην προνομιούχο πρώτη οχτάδα! Στον 3ο γύρο πάντως υποδέχεται την ομάδα της Α. Ε. Ποντίων Μελισσίων.

Στο Κύπελλο Μπίκου και οι τρεις ομάδες μας συνέχισαν με νίκες! Η Α ομάδα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος το Δία Πετρούπολης με 4,5-3,5, η Β ομάδα σχετικά εύκολα τον Α.Ο. Λεοντείου με 5,5-2,5 και η Γ ομάδα που αποτελείται από πολύ νέους παίκτες τη Γ ομάδα του Φυσιολάτρη, η οποία είναι επίσης πολύ νεανική και μαζεύει εμπειρίες για τα νεανικά Αττικής που πλησιάζουν, με 5,5-0,5.