4 Δεκ 2009

EYΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ!



Λίγο πριν την έναρξη κρίσιμου αγώνα στην τελική 8άδα (final 8) του περσινού Πρωταθλήματος Αττικής κάτω των 12 ο Δημήτρης Λαδάς και η Ειρήνη Λιάπη αυτοσυγκεντρώνονται πριν τη μεγάλη μάχη! Οι παίκτες μας στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων, παρόλο το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση! (Ελληνικό Νοέμβριος 2008). Για να πάνε όμως ακόμη ψηλότερα θα πρέπει να κερδίσουν στον αυριανό ημιτελικό!

Η ταλαντούχα ομάδα του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπόρεσε να αντιπαρατάξει ιδιαίτερη αντίσταση στην ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω στο Πρωτάθλημα Αττικής Παμπαίδων. Το τελικό 6-0 αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων! Αγωνίστηκαν οι Γιάννης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Δημήτρης Λαδάς, Ειρήνη Λιάπη και Παναγιώτης Λάσπας. Έτσι η ομάδα μας στον αυριανό ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αξιόμαχη ομάδα του Πανιωνίου  που απέκλεισε στον προημιτελικό την ομάδα του Ζήνωνα μετά από δυο πολύ μαχητικές ισοπαλίες. Στα άλλα παιχνίδια ο Σ.Ο. Καλλιθέας έκανε την έκπληξη επικρατώντας του Παράδεισου Αμαρουσίου με 3,5-2,5, ενώ καθαρή νίκη με 4,5-1,5 πέτυχε ο Φυσιολάτρης επί του Πειραϊκού.

Οπότε τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:
Σ.Ο. Αιγάλεω- Πανιώνιος Γ.Σ.
Φυσιολάτρης Νίκαιας - Σ.Ο. Καλλιθέας

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος γίνεται αγώνας μπαράζ με χρόνο σκέψης 15 λεπτά για κάθε παίκτη με ίδιες συνθέσεις και αντίθετα χρώματα και σε νέα ισοπαλία προκρίνονται ο Σ.Ο. Αιγάλεω και ο Φυσιολάτρης.

Για τις θέσεις 5-8 αγωνίζονται:
Ζήνων Γλυφάδας - Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας
Παράδεισος Αμαρουσίου - Πειραϊκός Ο.Σ.