7 Δεκ 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ!


Με χρυσά γράμματα έγραψαν ιστορία οι εξαιρετικοί παμπαίδες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω κατακτώντας το Πρωτάθλημα Αττικής! Στη φωτογραφία πανηγυρίζουν αμέσως μετά την απονομή των επάθλων γύρω από το βαρύτιμο τρόπαιο! Η νεανικές μας ομάδες, με τη δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα, αφήνουν αρκετές  υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την εντυπωσιακή ομάδα των παμπαίδων του Σ.Ο. Αιγάλεω θεωρείται  η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αττικής 2009! Οι παίκτες μας νίκησαν την ομάδα του Σ.Ο. Καλλιθέας στο 15λεπτο μπαράζ με 4-2, αφού πρώτα, μετά από δραματική εξέλιξη, ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3. Αρχικά οι παίκτες μας απέκτησαν τεράστια υπεροχή και το παιχνίδι φαινόταν να έχει γύρει οριστικά προς τη μεριά της ομάδας μας, όταν κάποια άτυχα αποτελέσματα έφεραν το παιχνίδι σε ένα αγωνιώδες 3-3! Νίκησαν η Ειρήνη Λιάπη και ο Γιάννης Κατωπόδης, ισόπαλοι ήρθαν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος και ο Δημήτρης Λαδάς, ενώ ηττήθηκαν ο Γιάννης Μαργαρίτης και ο Παναγιώτης Καλόφωνος. Στον αγώνα μπαράζ νίκησαν οι Καλόφωνος, Δρακόπουλος, Λιάπη και Κατωπόδης ενώ ηττήθηκαν οι Μαργαρίτης και Λαδάς. Πάντως τέλος καλό, όλα καλά και η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για αυτήν την ομάδα μετά την περσινή τρίτη θέση στην Αττική είναι γεγονός!
Στα άλλα παιχνίδια ο Φυσιολάτρης, επιβεβαιώνοντας τη μακρόχρονη παράδοση, νικώντας την ομάδα του Πανιωνίου με 4-2, κατέκτησε την τρίτη θέση. Για την πέμπτη θέση αγωνίστηκαν δυο πολύ καλές ομάδες με το Ζήνωνα Γλυφάδας να υπερισχύει του Πειραϊκού με 3,5-2,5. Ο Παράδεισος Αμαρουσίου περιορίστηκε στην 7η θέση επικρατώντας με 4-2 της πολύ νεανικής, αλλά με μέλλον, ομάδας του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας.
 Οπότε μετά τα σημερινά αποτελέσματα η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Σ.Ο. Αιγάλεω
  2. Σ.Ο. Καλλιθέας
  3. Φυσιολάτρης Νίκαιας
  4. Πανιώνιος Γ.Σ.
  5. Ζήνων Γλυφάδας
  6. Πειραϊκός Ο.Σ.
  7. Παράδεισος Αμαρουσίου
  8. Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας