4 Δεκ 2009

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ!



 Ο Ιάσων Αποστολάκος σκεπτικός λίγο πριν την έναρξη του περσινού προημιτελικού! Η συμβολή του Ιάσωνα ήταν πολύ μεγάλη στο δρόμο για το χάλκινο μετάλλιο για την ομάδα των παμπαίδων, αφού συγκέντρωσε 2,5 πόντους σε 3 αγώνες (Ελληνικό Νοέμβριος 2008)! Φέτος όμως αγωνιζόμενος στην ομάδα των παίδων τα πράγματα βέβαια είναι αρκετά πιο δύσκολα!

Την ήττα με σκορ 5-1 γνώρισε η ομάδα των παίδων από την ισχυρή ομάδα της Π.Σ. Περιστερίου. Οι παίκτες μας έχασαν ευκαιρία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά η εμπειρία των αντιπάλων μας μέτρησε στα κρίσιμα σημεία. Νίκησε ο Λεωνίδας Λιάσκος αλλά ηττήθηκαν ο Παναγιώτης Ρηγάτος, Κωνσταντίνος Κάτσιος, Ιάσων Αποστολάκος και οι μικροί Φιλίππα Λιάπη και Γιάννης Κατωπόδης. Η ομάδα μας πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5 έως 8 και θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους μικρούς μας παίκτες να ψηθούν σε δύσκολους αγώνες. Αντίπαλός της θα είναι η ομάδα του Σ.Ο. Καλλιθέας  που αποκλείστηκε σε ένα δραματικό προημιτελικό από την ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας με δυο ισοπαλίες!
Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση για το Σ.Ο. Χαλανδρίου με 4-2 επί του ισχυρού Πανιωνίου, που ήταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο! Στο μεγάλο ντέρμπυ ο Φυσιολάτρης, μετά από ένα δραματικό 3-3 στον κανονικό αγώνα, επικράτησε στο επίσης δραματικό δεκαπεντάλεπτο μπαράζ με 4,5-1,5 του διοργανωτή Φ.Ο.Ν. Επικοινωνία Ηρακλείου.

Οπότε τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:
Π.Σ. Περιστερίου- Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας
Φυσιολάτρης Νίκαιας - Σ.Ο. Χαλανδρίου

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος γίνεται αγώνας μπαράζ με χρόνο σκέψης 15 λεπτά για κάθε παίκτη με ίδιες συνθέσεις και αντίθετα χρώματα και σε νέα ισοπαλία προκρίνονται η Π.Σ. Περιστερίου και ο Φυσιολάτρης.
 
Για τις θέσεις 5-8 θα αγωνιστούν:
Σ.Ο. Καλλιθέας- Σ.Ο. Αιγάλεω
Πανιώνιος- Φ.Ο.Ν. Επικοινωνία Ηρακλείου