5 Δεκ 2009

ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ!



Από το σημερινό αγώνα της ομάδας των παίδων που κατάφερε να  προκριθεί στην πρώτη εξάδα της διοργάνωσης. Καθιστοί διακρίνονται ο Γιώργος Καραγιάννης, η Φιλίππα Λιάπη και ο Ιάσων Αποστολάκος, ενώ πίσω τους κάνουν βόλτες  ο Παναγιώτης Ρηγάτος και ο Κώστας Κουτσογιαννόπουλος!

Τρεις μικροί μας παίκτες οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με την ομάδα των παμπαίδων έδωσαν τη νίκη στην ομάδα των παίδων επί του Σ.Ο. Καλλιθέας με 3,5-2,5 και την είσοδο στην πρώτη εξάδα! Πρόκειται για τον εντεκάχρονο Γιάννη Κατωπόδη, τον εννιάχρονο Γιώργο Καραγιάννη που έδωσαν τον πόντο της νίκης στην 5η και 6η σκακιέρα και τη δεκάχρονη Φιλίππα Λιάπη που ήρθε ισόπαλη στην 4η σκακιέρα. Στο τέλος ήρθε και ο πόντος του Παναγιώτη Ρηγάτου στην 1η σκακιέρα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα! Αγωνίστηκαν αλλά ηττήθηκαν ο Κώστας Κουτσογιαννόπουλος και ο Ιάσων Αποστολάκος στη 2η και 3η σκακιέρα αντίστοιχα. Αύριο για τις θέσεις 5-6 θα αγωνιστούν με τη διοργανώτρια ομάδα του Φ.Ο.Ν. Επικοινωνία που επικράτησε με 6-0 επί του Πανιωνίου. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν ουσιαστικά με ομάδες παμπαίδων. Στα υπόλοιπα παιχνίδια σαρωτικές οι ομάδες της Π.Σ. Περιστερίου και του Φυσιολάτρη δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίστασης σε Σ.Μ.Σ Ελευσίνας και Σ.Ο. Χαλανδρίου νικώντας με 6-0 και 5,5-0,5 αντίστοιχα. Οι δυο ομάδες αναμένεται να συναντηθούν σε ένα εντυπωσιακό τελικό, με την ομάδα της Στέγης να έχει το πλεονέκτημα των ισοπαλιών, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση της πρώτης φάσης.
Τα ζευγάρια του τελευταίου γύρου με πρώτη την ομάδα που έχει πλεονέκτημα (για τα ακριβή χρώματα θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ) είναι τα εξής:

Θέσεις 1-2: Π.Σ. Περιστερίου- Φυσιολάτρης Νίκαιας
Θέσεις 3-4: Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας - Σ.Ο. Χαλανδρίου
Θέσεις 5-6: Φ.Ο.Ν. Επικοινωνία- Σ.Ο. Αιγάλεω
Θέσεις 7-8: Πανιώνιος Γ.Σ. -Σ.Ο. Καλλιθέας