30 Δεκ 2009

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!



Πολύ καλή κρίνεται η εμφάνιση του Πολυχρόνη Δρακόπουλου και η κατάκτηση της 5ης θέσης στην κατηγορία κάτω των 12 ετών! Γενικά ικανοποιητική κρίνεται η συνολική εμφάνιση της ομάδας μας, αν και κάποιοι παίκτες μας μπορούσαν ακόμη καλύτερα!

Με τρεις θέσεις μέσα στην πρώτη τριάδα και πολλές άλλες ικανοποιητικές κατατάξεις για τους παίκτες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω ολοκληρώθηκαν σήμερα τα Νεανικά Αττικής. Συγκεκριμένα πρωταθλητής Αττικής στην κατηγορία κάτω των 20 ετών ανακηρύχθηκε ο Αποστόλης Τσιροπούλας με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Επιπλέον, τρίτες θέσεις κατέλαβαν ο εξαιρετικός Δημήτρης Λαδάς στην κατηγορία κάτω των 12 ετών με 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και η καινούρια στους αγώνες Λουκία Ρηγάτου στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 8 ετών. Επιπρόσθετα στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, που ήταν μια από τις πιο δύσκολες αφού συμμετείχαν 102 παίκτες, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος κατέλαβε την 5η θέση και ο Γιάννης Κατωπόδης την 6η με 5,5 βαθμούς! Στην ίδια κατηγορία με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες τέλειωσαν τους αγώνες τους οι Παναγιώτης Καλόφωνος και Γιάννης Μαργαρίτης καταλαμβάνοντας την 12η και 13η θέση αντίστοιχα, ενώ 18ος τερμάτισε ο Παναγιώτης Λάσπας με 4,5 βαθμούς. Είναι βέβαιο ότι και οι τρείς μπορούσαν ακόμη καλύτερα. Στα κορίτσια κάτω των 12 ετών η Ειρήνη Λιάπη κατέλαβε τελικά την 5η θέση με 5 βαθμούς, ενώ η αδερφή της Φιλίππα Λιάπη την 8η με 4,5 βαθμούς. Είναι σίγουρο ότι και οι δύο μπορούσαν να παίξουν αρκετά καλύτερα! Στα αγόρια κάτω των 10 ετών καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες ο Νίκος Καυκαλάς και ο Γιώργος Καραγιάννης (10ος και 11ος αντίστοιχα), αλλά οι δυνατότητές τους είναι για υψηλότερες θέσεις. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τη μικρή (γεννημένη το 2003) Παναγιώτα Ρήγα, η οποία κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 8 ετών, αλλά στον τελευταίο γύρο σε κερδισμένη θέση έκανε πατ και έχασε την τρίτη θέση μέσα από τα χέρια της! Επιπλέον, πολύ καλά στάθηκε και ο Παναγιώτης Ρηγάτος στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, καταλαμβάνοντας, με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες, την 7η θέση στην τελική κατάταξη.
Βέβαια μετά από τέτοιους αγώνες η θαυμάσια προπονητική μας ομάδα στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια (Συμεωνίδης Ιωάννης, Παγάνογλου Νατάσα και Παπαδάκης Γιώργος) θα έχει πολύ δουλειά, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα λάθη των παικτών μας και να βελτιωθούν οι αδυναμίες που επέδειξαν στο παιχνίδι τους, με στόχο ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!