3 Δεκ 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ



 Η Βούλα Παλιούρα αγωνίστηκε στο Κύπελλο Μπίκου στη Γ ομάδα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, όπως και τα άλλα παιδιά των προπονητικών τμημάτων του Σ.Ο. Αιγάλεω που συμμετείχαν! Επόμενη διοργάνωση που θα συμμετάσχουν είναι βέβαια τα νεανικά Αττικής που θα διεξαχθούν στη Νίκαια από το Φυσιολάτρη κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Με τις συναντήσεις του τελευταίου γύρου ολοκληρώθηκε την Κυριακή το καθιερωμένο  Κύπελλο "ΣΠ. Μπίκος". Και οι τρεις ομάδες του Σ.Ο. Αιγάλεω ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους με νίκη. Η πρώτη  το Φ.Ο. Ελληνικού με 6-2 και κατέλαβε τη 12η θέση μεταξύ 43 ομάδων στη Β κατηγορία, η δεύτερη το Σ.Ο. Θ. Γεωργίου Β με 5,5-2,5 καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην Γ κατηγορία (19 ομάδες) και η τρίτη το Σ.Κ. Ιλίου Β με 5,5-1. Παρόλη τη φαινομενικά όχι καλή εμφάνιση υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση διότι δόθηκε η ευκαρία σε πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι δε στελέχωναν τις ομάδες μας στα πρωταθλήματα παίδων και παμπαίδων να αγωνιστούν. Κάποιοι από αυτούς έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και η βελτίωσή τους είναι παραπάνω από εμφανής.
Κυπελλούχος στην Α Κατηγορία η ομάδα του Σ.Ο. Ηλιούπολης, δεύτερη η Π.Σ. Περιστερίου και τρίτη η ομάδα του Ζήνωνα Γλυφάδας. Στη δεύτερη κατηγορία κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Κότινος Χολαργού που νίκησε εντυπωσιακά το Δία Πετρούπολης στο καθοριστικό τελευταίο αγώνα. Δεύτερη η ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου και τρίτος ο Σκακιστικός Κύκλος Ιλίου. Στη Γ Κατηγορία νικήτρια ήταν η ομάδα του ΠΚΕ ΑΤΕ, δεύτερος ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας και τρίτη η ομάδα του Α.Ο. Πεύκης.
Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ www.essnachess.gr.