31 Μαρ 2013

ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙΣΣΑ!

 Ο Kωνσταντίνος Κορρές είναι ένας από τους παίκτες του Σ.Ο. Αιγάλεω που έχουν αγωνιστεί στο Κύπελλο Κάισσα. Στη φωτογραφία αγωνίζεται, μαζί με το Θεόπιστο Νικητίδη, σε αγώνα του Κυπέλλου Μπίκου.

Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας την προσπάθειά της να καταλάβει μια καλή κατάταξη στο Κύπελλο Κάισσα σε μνήμη Αλεκπέρ Σαχταχτίνσκι. Επικράτησε του πάντα αξιόμαχου Δία Πετρούπολης με σκορ 5-1. Νίκησαν οι Αποστόλης Τσιροπούλας, Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Ρηγάτος και Κωνσταντίνος Τσαλουμάς, ενώ δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά ο Δημήτρης Λαδάς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων που συνέχιζαν να διεκδικούν τις πρώτες θέσεις έχουν ως εξής:

ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3,5-2,5 
Π.Σ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Α.Π.Ο. «ΚΟΤΙΝΟΣ» Α΄ 0,5-5,5 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. - Α.Π.Ο. «ΚΟΤΙΝΟΣ» Β΄   4,5-1,5 
ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Α΄ - Σ.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ   1-5

Επιπλέον, από τις ομάδες που έχουν αποκλειστεί, λόγω του διπλού νοκ άουτ έγιναν οι εξής αγώνες κατάταξης;

Ε.Ο.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ - Σ.Ο. ΙΚΑΡΙΑΣ Α΄  3-3
Σ.Ο. ΙΚΑΡΙΑΣ Β΄  - ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β΄  1-5

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα πλην του Δία Πετρούπολης Α' που ηττήθηκε από την ομάδα μας, εκτός διεκδίκησης κυπέλλου έμειναν και ο Π.Σ. Αγ. Δημητρίου και ο Α.Π.Ο. "Κότινος" Β', ομάδες που θα συνεχίσουν σε αγώνες κατάταξης
Στη διεκδίκηση του κυπέλλου συνεχίζουν ο Ζήνων Γλυφάδας που προηγείται με απώλεια μόνο ενός βαθμού και ο Σ.Ο.Αιγάλεω, Φυσιολάτρης Νίκαιας, Πανελλήνιος και "Κότινος" Α' με απώλεια δυο βαθμών. Επιπρόσθετα, μην ξεχνάμε ότι για τους παίκτες της νικήτριας ομάδας υπάρχουν και άλλα σημαντικά έπαθλα, όπως 50% έκπτωση στα έξοδα διαμονής στο διεθνές τουρνουά "Ίκαρος 2013'', καθώς και σκακιστικό υλικό από τα καταστήματα '' Κάισσα".
Οι αγώνες συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή  με τους αγώνες του 5ου γύρου.