3 Απρ 2013

O Σ.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ!

 Ο Σ.Ο. Αιγάλεω, συνεχίζοντας την αταλάντευτη στάση του στη στήριξη του σχολικού σκακιού, ανέλαβε να φέρει σε πέρας άλλη μια σημαντική διοργάνωση, την τελική φάση του Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Θέλοντας να ανατρέξουμε στο παρελθόν θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Σ.Ο. Αιγάλεω έχει διοργανώσει  εννιά διαδημοτικά σχολικά Αιγάλεω- Χαϊδαρίου- Αγίας Βαρβάρας, δυο περιφερειακά σχολικά Αττικής και μία τελική φάση πρωταθλήματος Αττικής τόσο του ατομικού όσο και του ομαδικού δημοτικών σχολείων.
Η διοργάνωση θα γίνει στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία στην Αφαία Χαϊδαρίου. Στον ίδιο χώρο έχουν γίνει και άλλες σημαντικές σχολικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ, κάτι που αποδεικνύει τη διαχρονική στήριξη του σκακιού από τη διοίκηση των εκπαιδευτηρίων.
Πρόσβαση στον χώρο των αγώνων

Α) Από Αθήνα προς Κόρινθο: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου) με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ανεβαίνουμε την αερογέφυρα προς Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.
Β) Από Ελευσίνα προς Αθήνα: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, εισερχόμαστε στο Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.
Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου 2013, ώρα έναρξης 10.00 Ώρα Προσέλευσης έως τις 09:30
Διευθυντής Αγώνων: Σπυρακόπουλος Ιωάννης (Πρόεδρος Σ.Ο. Αιγάλεω, μέλος Δ.Σ. ΕΣΣΝΑ)
Προκρίνονται οι δεκατρείς (13) πρώτες Ομάδες Δημοτικών Σχολείων , πέντε (5) πρώτες ομάδες Γυμνασίων και ολες οι ομάδες Λυκείων που θα συμμετέχουν Οι μαθητές-μέλη των Σχολικών Ομάδων που θα προκριθούν στο Πανελλήνιο Ομαδικό ,εφόσον έχουν αγωνιστεί στην τελική φάση έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα
Ευχόμαστε για άλλη μια φορά μια τέτοια διοργάνωση να στεφτεί με επιτυχία!