25 Μαρ 2013

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΣΣΝΑ

 Φωτογραφία από παλιότερη νεανική διοργάνωση στην αίθουσα του συλλόγου, όπου τα παιδιά χαρούμενα επιδεικνύουν τα αναμνηστικά διπλώματα μετά τις απονομές! Τέτοιοι αγώνες είναι πάντα χρήσιμοι για την προετοιμασία των αναπτυξιακών ομάδων του σωματείου. Στη φωτογραφία διακρίνονται αριστερά ο Δημήτρης Σκυριανόγλου και στο κέντρο ο Γιάννης Σπυρακόπουλος, η Νατάσα Παγάνογλου και ο Γιώργος Κατρίτσης.

Τη μετάθεση της έναρξης των διασυλλογικών διοργανώσεων στις 14 Απριλίου αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΣΝΑ, με αποτέλεσμα όλο το πρόγραμμα των αγώνων να μεταφερθεί στις επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες και να ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα  συμμετάσχει στις παρακάτω διοργανώσεις:
  • Διασυλλογικό Κύπελο Αττικής. Για την ιστορία η ομάδα μας πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ενώ το 2011 αγωνίστηκε στο final-4.
  • Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών: Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η ομάδα μας θα ξαναπαίξει. Πάντως το 2008 η ομάδα μας είχε κατακτήσει τη 2η θέση, το 2007 την 3η και το 2006 πάλι τη 2η θέση.
  • Διασυλλογικό Κύπελο κάτω των 14 ετών: Σε αυτή τη διοργάνωση ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα αγωνιστεί με δυο ομάδες. Η παράδοση λέει ότι στέκεται πάντα καλά τα τελευταία χρόνια. Το 2012 κατέκτησε την 3η θέση, το 2011 ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β τη 2η θέση και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α την 5η θέση και το 2010 κατέκτησε πάλι τη 2η θέση! 
  • Διασυλλογικό Κύπελο κάτω των 10 ετών: Ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα συμμετάσχει με 5 ομάδες, με την πρώτη να αγωνίζεται στον Α Όμιλο και τις υπόλοιπες τέσσερις στον Αναπτυξιακό Όμιλο! Και εδώ γενικά οι ομάδες μας μάχονται για τη διάκριση. Το 2012 η ομάδα μας κατετάγη 2η, το 2011 6η, ενώ το 2010 άγγιξε το μετάλιο κατακτώντας την 4η θέση.
Πλούσιο λοιπόν το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ομάδες μας, ενώ μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας συνεχίζει να αγωνίζεται και στο Κύπελο Κάισσα σε μνήμη Σαχταχτίνσκι, παρά την ήττα της με 3,5-2,5 από το Φυσιολάτρη Νίκαιας. Συνολικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση συνεχίζουν 8 ομάδες από τις 14 που ξεκίνησαν (σύστημα διπλού νοκ άουτ). Την Κυριακή οι αγώνες συνεχίζονται με τις συναντήσεις του 4ου γύρου.