25 Οκτ 2010

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

Ο Γιάννης Μαργαρίτης στο προπέρσινο final-8, όπου η ομάδα μας κατέκτησε την τρίτη θέση! Ήταν το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα επιτυχημένα πρωταθλήματα Αττικής Παμπαίδων για την ομάδα μας! Δίπλα του διακρίνεται ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος.

Γλυκόπικρη γεύση με όλα τα αποτελέσματα είχε αυτή η Κυριακή για τις ομάδες μας! Τη νίκη σημείωσε η Σ.Ο. Αιγάλεω Β επί του ΕΕΣ Κορυδαλλού Β με 5,5-2,5.  Επικράτησαν η Θοδώρα Κουτσογιαννοπούλου, ο Αρης Νικολέρης, ο Κωνσταντίνος Κορρές, ο Ντίνος Κουτσογιαννόπουλος και ο Galin Gochev. Ισοπαλία έφερε ο Θεόπιστος Νικητίδης ενώ ηττήθηκαν ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Ρήγας και η 7χρονη κόρη του Παναγιώτα η οποία κερδίζει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενη με μεγάλους σε ηλικία παίκτες! Στην πρώτη αγωνιστική αυτή η ομάδα ήρθε ισόπαλη με το Σ.Ο. Ικαρίας με 4-4.
Η Σ.Ο. Αιγάλεω Α, η οποία την πρώτη αγωνιστική κατόρθωσε να μην αγωνιστεί εναντίον της Π.Σ. Περιστερίου, ήρθε ισόπαλη με 4-4 με την ομάδα του Σ.Ο. Κορυδαλλού. Ηττήθηκαν οι τέσσερις πρώτες σκακιέρες (Σπύρος Τσαγκαρόπουλος, Απόστολος Τσιροπούλας, Παναγιώτης Ρηγάτος και Κωνσταντίνος Τσαλουμάς) ενώ νίκησαν οι τέσσερις τελευταίες που αποτελούνταν από παίκτες της ομάδας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα παμπαίδων (Δημήτρης Λαδάς, Παναγιώτης Καλόφωνος, Γιάννης Μαργαρίτης και Γιάννης Κατωπόδης)!
Η Σ.Ο. Αιγάλεω Γ με νέα παιδιά στη σύνθεσή της ηττήθηκε καθαρά με 7,5-0,5  από την Πανελλήνιος Γ.Σ. Β. Τη μοναδική ισοπαλία έφερε ο Νίκος Καυκαλάς, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη ο Ιάσων Αποστολάκος, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Στέλιος Αποστολάκος, ο Παύλος Καραγκούνης, ο Γιάννης Κατρίτσης, ο Ανδρέας Μαργαρίτης και η Μελίνα Παντελή στους πρώτους της ουσιαστικά αγώνες. Πάντως θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη της ατην πρώτη αγωνιστική στο Λαύριο με 5-3!
Επιπλέον η Σ.Ο. Αιγάλεω Δ είχε bye αυτήν την αγωνιστική.
Αποτελέσματα και κληρώσεις όπως πάντα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.