15 Οκτ 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: 6-0 ΤΟΝ Α.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!

Με μια εντυπωσιακή νίκη με 6-0 στον προμιτελικό επί της νεανικής ομάδας του Α.Σ. Λαυρίου ξεκίνησε σήμερα το final-8 για την ομάδα μας. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, εν όψει του σαφώς πιο δύσκολου αυριανού ημιτελικού  με τον Παράδεισο Αμαρουσίου που επικράτησε της Αίγλης Παπάγου με 4-2. Αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Λαδάς, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος, ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ο Παναγιώτης Λάσπας, ο Γιάννης Κατωπόδης και η Φιλίππα Λιάπη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας μετράει 15 συνεχόμενους αγώνες αήττητη, ενώ και στον περσινό προημιτελικό που κατέληξε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος νίκησε με 6-0 την ομάδα του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα άλλα δυο παιχνίδια είχαν δραματική εξέλιξη, αφού έληξαν ισόπαλα με 3-3 και κρίθηκαν στα 15λεπτα μπαράζ. Εκεί Φυσιολάτρης και Επικοινωνία Ηρακλείου στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και επκράτησαν με 4-2 της Εστίας Νέας Σμύρνης και του Σ.Α.Σ Κορωπίου αντίστοιχα. Οπότε οι δυο ημιτελικοί διαμορφώνονται ως εξής:
Σ.Ο. Αιγάλεω- Παράδεισος Αμαρουσίου
Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου- Φυσιολάτρης Νικαίας.
Οι ομάδες που αναφέρονται πρώτες (ΣΟ Αιγάλεω και Επικοινωνία) έχουν πλεονέκτημα στο ισόπαλο 15λεπτο μπαράζ, διότι τερμάτισαν ψηλότερα στην πρώτη φάση των αγώνων.
Επιπλέον,στο Πρωτάθλημα Παίδων, μετά τα σημερινά αποτελέσματα, οι ημιτελικοί διαμορφώνονται ως εξής:
ΠΣ Περιστερίου- Σ.Ο. Καλλιθέας
Ζήνων Γλυφάδας- Φυσιολάτρης Νικαίας