19 Οκτ 2010

ΣΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ JUNIORS!

Η ομάδα των παμπαίδων παρατεταγμένη σε θέση μάχης πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού! Σε πρώτο πλάνο απεικονίζεται ο Δημήτρης Λαδάς που αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Κουτσίδη. Αυτά τα παιδιά, που κατέκτησαν δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Αττικής, ενώ βρίσκονται συνεχώς στο βάθρο των νικητών τα τελευταία τρία χρόνια, πρέπει να αποτελούν το πρότυπο για τη γεμάτη ταλέντο ομάδα των juniors!

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι μικροί μας παίκτες στην κατηγορία juniors! Αν και βρέθηκαν κοντά στη νίκη τελικά ηττήθηκαν από τον ισχυρό Φυσιολάτρη με 3-0 και περιορίστηκαν στην ικανοποιητική 6η θέση. Αγωνίστηκαν η Παναγιώτα Ρήγα, ο Αντώνης Λάσπας και ο Δημήτρης Κατωπόδης.
Πρώτη αναδείχτηκε η ομάδα του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων, δεύτερη η ομάδα του Φυσιολάτρη και τρίτος ο Πειραϊκός. Τέταρτη η πάντα ισχυρή στις μικρές ηλικίες Αίγλη Παπάγου. Οπότε η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
  1. ΔΗΚΕΠ Ανω Λιοσίων
  2. Φυσιολάτρης Νίκαιας
  3. Πειραϊκός Ο.Σ.
  4. Αίγλη Παπάγου
  5. Δίας Πετρούπολης
  6. Σ.Ο. Αιγάλεω
Συνολικά συμμετείχαν 19 ομάδες, αρκετά ικανοποιητικός αριθμός για πρώτη διοργάνωση τέτοιου είδους. Περισσότερα (βαθμολογίες- αποτελέσματα)στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.