3 Οκτ 2010

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ. ΗΤΤΑ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ!

Εξασφάλισε την πρόκριση στο final-8 η ομάδα των παμπαίδων, κάνοντας επίδειξη δύναμης με τη νίκη της επί του ισχυρού Παράδεισου  Αμαρουσίου με 4,5-1,5. Τις νίκες σημείωσαν οι Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Γιάννης Μαργαρίτης, Γιάννης Κατωπόδης και Φιλίππα Λιάπη, ισοπαλία ο Νίκος Καυκαλάς και ηττήθηκε ο Δημήτρης Λαδάς. Στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο Αιγάλεω την Εστία Νέας Σμύρνης, η οποία νίκησε εύκολα με 5,5-0,5 την πολύ ανανεωμένη ομάδα της περσινής φιναλίστ Σ.Ο. Καλλιθέας. Η ομάδα του Νίκου Καμπάνη, που έχει εξασφαλίσει και αυτή την πρόκριση για την τελική οχτάδα βασίζεται στους πολύ καλούς Ηλιοπούλου και Τσούπτση. Η ισοπαλία ευνοεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.
Βαριά ήττα με 4,5-1,5 από το Ζήνωνα Γλυφάδας, που μάλλον εξανέμισε τις ελπίδες πρόκρισης της ομάδας των παίδων για την τελική οχτάδα  Τη μοναδική νίκη πέτυχε η Ειρήνη Λιάπη, ισοπαλία από τον Παναγιώτη Καλόφωνο και ήττες από τον Παναγιώτη Ρηγάτο, τον Παναγιώτη Λάσπα, το Χρήστο Ρηγανάκο και τον Ιάσωνα Αποστολάκο.
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και η πρώτη μας ομάδα στο Πρωτάθλημα Juniors αφού ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα του Πειραϊκού με 2-1. Τη μοναδική νίκη σημείωσε ο Αντώνης Λάσπας ενώ ηττήθηκαν ο Δημήτρης Κατωπόδης και η Παναγιώτα Ρήγα.
Η δεύτερή μας ομάδα μάζεψε τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση μετά το 1,5-1,5 με την ομάδα του Α.Σ. Παπάγου. Νίκησε ο Ηλίας Τσάκωνας, ισοπαλία έφερε ο Κωνσταντίνος Φλέσσας, ενώ ηττήθηκε ο Αλέξανδρος Τζέμος.