23 Ιαν 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΑ ΜΕ 7,5-4,5 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!


Η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου, ο Λεωνίδας Λιάσκος, ο Δημήτρης Σκυριανόγλου, ο Παναγιώτης Ρηγάτος, η Φιλίππα Λιάπη, η Ειρήνη Λιάπη και ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη της ομάδας μας επί του ΑΣ Παπάγου! Στη φωτογραφία απεικονίζεται αριστερά και ο Ιάσων Αποστολάκος που σημείωσε νίκη στο Κύπελο Αττικής Φιλίας.
Σε σωστό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η ομάδα μας μετά τη δεύτερη νίκη που σημείωσε επί του ΑΣ Παπάγου με 7,5-4,5. Η ομάδα μας πήρε από την αρχή προβάδισμα και έφτασε σε μια καθαρή νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου, ο οποίος αγωνίστηκε και με μια σοβαρή έλλειψη (Παυλογιάννη). Νίκες σημείωσαν ο  IM Θανάσης Καραγιάννης επί του Παναγιωτακόπουλου, ο Δημήτρης Σκυριανόγλου επί του Μαυρικάκη, η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου επί της Μιχαηλίδου, η Ειρήνη Λιάπη επί της Κουτσίδη, η Φιλίππα Λιάπη επί της Τσακνή και ο Παναγιώτης Ρηγάτος επί του Μπάτα. Ισοπαλίες έφεραν ο Λεωνίδας Λιάσκος με τον Καλοσκάμπη, ο Αποστόλης Τσιροπούλας με τον Καραχισαρίδη και ο Δημήτρης Λαδάς με το Μιχαηλίδη, ενώ ηττήθηκαν ο εκτός φόρμας Γιάννης Σπυρακόπουλος από το Ζενέλη, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος από το Γεωργαντά και ο Παναγιώτης Καλόφωνος από τον Κουτσίδη. Μετά το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται ότι ο Σ.Ο. Αιγάλεω έχει πλέον στόχο ξεκάθαρα μια θέση στην πρώτη τριάδα, ενώ ο Α.Σ. Παπάγου θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η μεγάλη νίκη που σημείωσε ο ΓΣ Ασπροπύργου επί του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 8-4. Ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες της ομάδας του Ασπροπύργου η οποία την άλλη Κυριακή φιλοξενεί την ομάδα μας. Σημαντική νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία, σε ένα πραγματικά αμφίρροπο παιχνίδι, σημείωσε ο Πειραϊκός επί του Πανελληνίου με 6,5-5,5. Καθαρή νίκη με 8-4 σημείωσε και ο Ζήνων επί του Σ.Ο. Παγκρατίου δείχνοντας ότι θα είναι πιθανότατα μια από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα. Αντίθετα, η ομάδα του Παγκρατίου όπως όλα δείχνουν θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Στο Κύπελο Αττικής Φιλίας η πρώτη μας ομάδα ηττήθηκε (με κενή σκακιέρα) από το ΣΜΑΟ Καισαριανής με 6-1,5, η δεύτερή μας ομάδα ζευγάρωσε τις νίκες της επικρατώντας του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων με 4,5-3,5, ενώ η νεανική τρίτη μας ομάδα ηττήθηκε από τον ΑΣ Παπάγου με 5-3  (σημαντική νίκη του Γιώργου Καραγιάννη επί του Γιάγκου, του Ιάσωνα Αποστολάκου επί του Σουλάκη και της Μελίνας Παντελή).