6 Ιαν 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2010 (Α ΜΕΡΟΣ)!

Η απονομή στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών στα πρόσφατα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής. Στη δεύτερη θέση και στο βάθρο των νικητών βέβαια η Φιλίππα Λιάπη!

Αφού μπήκε η νέα χρονιά καλό θα ήταν να θυμηθούμε το πλούσιο έργο του σωματείου μας, αλλά και τις πολλές επιτυχίες των παικτών του τη χρονιά που μας πέρασε.
Πολύ μεγάλη επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η κατάκτηση της 3η θέσης στην Ελλάδα στην κατηγορία των Εφήβων από το Λεωνίδα Λιάσκο, θέση που του παρείχε και μοριοδότηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των παικτών μας στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 που διεξήχθησαν το τελευταίο δεκαήμερο του 2010. Συγκεκριμένα,δεύτερες θέσεις κατέκτησαν στα αγόρια κάτω των 8 ο Δημήτρης Κατωπόδης και κάτω των 20 ο Κωνσταντίνος Τσαλουμάς ενώ στα κορίτσια κάτω των 12 ετών η Φιλίππα Λιάπη και στα κάτω των 20 η Χριστίνα Καυκαλά. Τρίτος ήταν ο Δημήτρης Λαδάς στα αγόρια κάτω των 14 και η Ειρήνη Λιάπη στα κορίτσια κάτω των 14 ετών. Επιπλέον, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Παρασκευή Παλιούρα που κατέλαβε την 4η θέση στα κορίτσια κάτω των 10 ετών, ο Παναγιώτης Καλόφωνος που τελικά ήταν 5ος στην πολυπληθή κατηγορία κάτω των 12 ετών, η Παναγιώτα Ρήγα που ήταν 5η στα κορίτσια κάτω των 8 ετών και ο Παναγιώτης Λάσπας, ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση στα κατηγορία κάτω των 12 ετών και πήρε και αυτός την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στα σχολικά πρωταθλήματα Αττικής σημαντική επιτυχία θεωρείται η κατάκτηση της 2ης θέσης στην Αττική από το Δημήτρη Κατωπόδη στην Α Δημοτικού, όπως και οι πολλές προκρίσεις που κατέκτησαν οι παίκτες μας για τα πανελλήνια Σχολικά (Ρηγάτος Αδριανός, Λαδάς Δημήτρης, Καλόφωνος Παναγιώτης, Ρηγάτος Παναγιώτης, Καυκαλάς Νίκος).
Στις διασυλλογικές διοργανώσεις εκπληκτική επιτυχία θεωρείται η δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αττικής Παμπαίδων από την ομάδα μας, η οποία παραμένει αήττητη για 17 συνεχείς αγώνες Τη χρυσή ομάδα αποτελούσαν οι Δημήτρης Λαδάς, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Καλόφωνος, Παναγιώτης Λάσπας, Γιάννης Μαργαρίτης, Ειρήνη Λιάπη, Γιάννης Κατωπόδης, Νίκος Καυκαλάς, Φιλίππα Λιάπη και Γιώργος Καραγιάννης