31 Ιαν 2011

1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011!


Στα προπονητικά τμήματα του Σ.Ο. Αιγάλεω αρκετά παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθειά τους να κερδίσουν μια θέση στη βασική ομάδα! Στόχος του Σ.Ο. Αιγάλεω για το 2011 η διοργάνωση εκδηλώσεων που θα φέρουν κοντά στο σύλλογο και άλλα παιδιά που αγαπάνε το σκάκι!
Ο Σ.Ο. Αιγάλεω διοργανώνει το Σαββάτο 5 Φεβρουαρίου μια εκδήλωση για τα παιδιά που πρόσφατα έχουν ξεκινήσει το σκάκι είτε στο σύλλογο είτε στα σχολεία της περιοχής με σκοπό την καλύτερη γνωριμία τους με τις αγωνιστικές παραμέτρους του αθλήματος. Ακολουθεί η προκήρυξη του τουρνουά:
Περιγραφή: Ελβετικό τουρνουά 5 γύρων με 30 λεπτά για κάθε παίχτη για όλη την παρτίδα. Σκοπός είναι η γνωριμία των παιδιών με τους αγώνες. Θα γίνει σε 2 ομίλους ανάλογα με την ηλικία το Σαββάτο 5 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος για παιδιά Α, Β και Γ Δημοτικού και ο δεύτερος για μεγαλύτερα.
Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά που πρώτη φορά φέτος ήρθαν στο σύλλογο ή παιδιά που κάνουν μάθημα σε σχολείο της περιοχής και δεν πηγαίνουν σε σύλλογο.
Χώρος Αγώνων: Εντευκτήριο Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω. Ιερά Οδός 294, Εμπορικό κέντρο La Mirage 1oς όροφος.
Ωρα έναρξης: 4μ.μ.
Eπαθλα: Οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου παίρνουν μετάλλια. Μετάλλιο θα δοθεί στο πρώτο κορίτσι. Όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικά διπλώματα. Οι απονομές θα γίνουν κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εντευκτήριο του συλλόγου την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα.
Πληροφορίες στον κ. Σπυρακόπουλο 6947729930.