20 Ιαν 2011

ΜΕ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΑ!

Ο Παναγιώτης Ρηγάτος, από τους βασικούς παίκτες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε τους αγώνες του στον ΠΟΑ με ισοπαλία.

Με τις συναντήσεις του δευτέρου γύρου συνεχίζονται την Κυριακή τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Αττικής. Στον ΠΟΑ η ομάδα μας, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα, φιλοξενεί τον ΑΣ Παπάγου την ομάδα που υποβιβάστηκε από την Α Εθνική. Αν και ο ΑΣ Παπάγου ξεκίνησε με ήττα την πρώτη αγωνιστική το παιχνίδι θεωρείται αμφίρροπο, αν σκεφτούμε ότι διαθέτει ισχυρούς παίκτες στο δυναμικό του.  Τα τελευταία χρόνια οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες τόσο στη Β Εθνική του 2007, όπου ήρθαν ισόπαλες με 6-6 και ο Σ.Ο. Αιγάλεω κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλο και ο ΑΣ Παπάγου την 5η όσο και στη Β Εθνική του 2008, όπου ο Σ.Ο. Αιγάλεω κατάφερε να ανέβει στην Α Εθνική και ο ΑΣ Παπάγου τερμάτισε μόλις 5ος στον όμιλο, αλλά στο μεταξύ τους παιχνίδι η ομάδα του Παπάγου επικράτησε με 10-2, σκορ που είναι ίσως το βαρύτερο στην ιστορία του Σ.Ο. Αιγάλεω! Οπότε το ματς της Κυριακής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
Στα άλλα παιχνίδια του ΠΟΑ οι αναμετρήσεις θεωρούνται και αυτές ιδαίτερα αμφίρροπες με το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας να υποδέχεται το ΓΣ Ασπροπύργου, το Ζήνωνα να υποδέχεται το ΣΟ Παγκρατίου, ενώ στο άλλο παιχνίδι Πειραϊκού-Πανελληνίου οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι τελείως παρακινδυνεμένη!