30 Ιαν 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ 3 ΣΤΑ 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

 
Η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στον Προκριματικό Όμιλο Α Εθνικής ξεκινώντας με 3 νίκες σε 3 αγώνες. Εδώ διακρίνεται σε παλιότερο αγώνα της ομάδας, μαζί με τους Λιάσκο, Τσαλουμά και Κάτσιο οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν αυτήν την Κυριακή στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σε ενα πραγματικά οριακό αγώνα, όπου όμως η απόδοση της ομάδας μας δε κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, ο Σ.Ο. Αιγάλεω τελικά βγήκε νικητής από τη μάχη με το ΓΣ Ασπροπύργου με 6,5-5,5. Τις νίκες σημείωσαν ο εντυπωσιακός Θανάσης Καραγιάννης επί του Χαραλαμπίδη, ο Αποστόλης Τσιροπούλας επί του Καλομενίδη, η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου επί της Γαλήνης Σαλαχίδη, ο Παναγιώτης Ρηγάτος επί του πολύ ισχυρού Μαλαματά, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος επί του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου και η Φιλίππα Λιάπη επί της Γεωργιάδη. Ισόπαλη ήρθε η παρτίδα του Γιάννη Σπυρακόπουλου με τον Τεγκελίδη, ενώ ηττήθηκαν ο Δημήτρης Σκυριανόγλου από τον Καπαγιαννίδη, ο Γιάννης Νταϊφάς από τον Τσίλοβ, η Ειρήνη Λιάπη από τη Ρεββέκα Σαλαχίδη, ο Δημήτρης Λαδάς από τον Πεσσιρίδη και ο Παναγιώτης Καλόφωνος από τον Ανθόπουλο.
Στους άλλους αγώνες της κατηγορίας ο Πειραϊκός πέτυχε δύσκολη αλλά σημαντική νίκη επί του ΣΟ Παγκρατίου με 6,5-5,5, ο οποίος συνεχίζει χωρίς βαθμό την προσπάθειά του στον ΠΟΑ. Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη που περιπλέκει πολύ τα πράγματα στην κατηγορία σημείωσε ο ΑΣ Παπάγου επικρατώντας του Ζήνωνα Γλυφάδας με 6,5-5,5. Στο άλλο επίσης δραματικό παιχνίδι  που τελείωσε σχεδόν στις 5 το απόγευμα Πανελλήνιος και ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας ήρθαν ισόπαλοι με 6-6. Οπότε μετά τα σημερινά αποτελέσματα η ομάδα μας προηγείται με 6 βαθμούς και ακολουθούν Ασπρόπυργος και Πειραϊκός με 4 βαθμούς.
 Στο Κύπελο Αττικής Φιλίας ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α ηττήθηκε με 5-3 από το Σ.Ο. Παγκρατίου (νίκες για Παναγιώτη Λάσπα, Χαράλαμπο Ταταράκη και Ανδρέα Μαργαρίτη), ο ΣΟ Αιγάλεω Β με 6-2 από το Σ.Ο. Αμπελοκήπων (νίκη ο Ντίνος Κουτσογιαννόπουλος) ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ επικράτησε του Πανιωνίου ΓΣ Γ με 6-1,5. Οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά την επόμενη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.