17 Ιαν 2011

ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

Στον φιλόξενο χώρο της Ένωσης Γονέων του Δήμου Αιγάλεω μαθητές από το 7ο και 3ο Γυμνάσιο συναντιόνται κάθε Σάββατο μεσημέρι εκτός σχολείου και «ακονίζουν» το μυαλό τους παίζοντας σκάκι.
Μια πολύ ωραία προσπάθεια άξια συγχαρητηρίων έχει ξεκινήσει στο 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, όπου στις δραστηριότητες του σχολείου έχει ενταχθεί και το σκάκι. Φέτος η ομάδα έχει διευρυνθεί και  με ένα μαθητή από το 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω.
Στο Εσωτερικό πρωτάθλημα που διεξάγεται παράλληλα με τα μαθήματα, δίνονται σκληρές μάχες στις σκακιέρες. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φέρνουν στις πρώτες θέσεις το Λευτέρη Καραγεωργίου με 6 νίκες σε 6 αγώνες, τη Βασιλική Ρηγάτου με 4,5 βαθμούς σε 6 αγώνες και το Στέφανο Δελληγιάννη με 3,5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Όλα τα αποτελέσματα και η μέχρι τώρα βαθμολογία φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:
Όλα τα παιδιά της ομάδας ανεξαρτήτως βαθμολογικής σειράς αγωνίζονται με πάθος και προετοιμάζονται ώστε να διακριθούν στα σχολικά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τόσο στο Δήμο μας όσο και στην Περιφέρεια της Αττικής.
Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να τυγχάνουν της ανάλογης αποδοχής από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και το σκάκι να εντάσσεται σε όλο και περισσότερα σχολεία!