7 Ιαν 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2010 (Β ΜΕΡΟΣ)!

Άλλη μια φωτογραφία από τα πρόσφατα νεανικά Αττικής με  την Ειρήνη Λιάπη αυτή τη φορά στο βάθρο των νικητριών στην κατηγορία κάτω των 14 ετών!

Συνεχίζουμε την ανασκόπηση του 2010 με τις διασυλλογικές διοργανώσεις.
Στις υπόλοιπες νεανικές διασυλλογικές διοργανώσεις, με εξαίρεση το πρωτάθλημα κάτω των 16, όπου η ομάδα μας δεν πέτυχε τους στόχους της αλλά είχε πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (12 ετών περίπου), οι ομάδες μας στάθηκαν αρκετά καλά. Καλύτερη κατάταξη η δεύτερη θέση στο κύπελο κάτω των 14 ετών, όπου η ομάδα βασίστηκε κυρίως σε σκακιστές της πρωταθλήτριας παμπαίδων, (Γιάννης Μαργαρίτης, Γιάννης Κατωπόδης, Παναγιώτης Καλόφωνος, Παναγιώτης Λάσπας, Ιάσων Αποστολάκος). Πολύ καλά στάθηκε και η ομάδα μας στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, όπου κατέλαβε την 4η θέση, αν και λόγω του ομαδικού παίδων κορασίδων που διεξαγόταν παράλληλα αγωνιζόταν με μια σοβαρή έλλειψη κάθε Κυριακή. Την ομάδα αποτελούσαν οι Νίκος Καυκαλάς, Γιώργος Καραγιάννης, Παύλος Καραγκούνης, Ανδρέας Μαργαρίτης, Παρασκευή Παλιούρα και Δημήτρης Κατωπόδης. Η ομάδα του Παίδων- Κορασίδων (πρώην μικτό νεανικό), αποτελούμενη κυρίως από τους Παναγιώτη Ρηγάτο, Δημήτρη Λαδά, Πολυχρόνη Δρακόπουλο, Νίκο Καυκαλά, Ειρήνη και Φιλίππα Λιάπη, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και κατέλαβε την 5η θέση. Την 6η θέση κατέλαβε τελικά και η ομάδα των juniors (κάτω των 8 ετών), αν και μπορούσε καλύτερα. Την ομάδα αποτελούσαν οι Δημήτρης Κατωπόδης, Αντώνης Λάσπας, Παναγιώτα Ρήγα και Ηλίας Τσάκωνας). Γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι αναπτυξιακές μας ομάδες στάθηκαν ικανοποιητικά και μπορούμε να ελπίζουμε πολλά στο μέλλον από τα νέα παιδιά!
Στον Προκριματικό Όμιλο Α Εθνικής, όπου αγωνίζεται η βασική μας ομάδα, ο Σ.Ο. Αιγάλεω τερμάτισε τελικά 5ος. Στα Κύπελα "Σπύρος Μπίκος" και Αττικής Φιλίας  ο σύλλογος, έχοντας αναπτυξιακή στόχευση και εκεί, χρησιμοποίησε πολλούς νέους παίκτες κατεβάζοντας 4 και 3 ομάδες αντίστοιχα!
Στην επόμενη ανάρτηση θα αναφερθούμε στην υπόλοιπη δραστηριότητα του σωματείου μας για το έτος 2010.