15 Οκτ 2009

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΙΚΟΥ!


Ο Σπύρος Τσαγκαρόπουλος από τα βασικά στελέχη πλέον της ομάδας του Σ.Ο. Αιγάλεω, μετά την καλή εμφάνιση στο 98ο Όπεν των Αμπελοκήπων, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο Κύπελλο Μπίκου που ξεκινάει την Κυριακή!

Ξεκινάει την Κυριακή το καθιερωμένο εδώ και δεκαετίες Κύπελλο Σπύρος Μπίκος. Το θυμόμαστε τη δεκαετία του 80 ως Κύπελλο ΟΧΙ, στη συνέχεια όμως μετονομάστηκε για να τιμήσει το γνωστό σκακιστάνθρωπο του Σ.Ο. Ηλιούπολης. Η διοργάνωση θα γίνει φέτος σε τρεις κατηγορίες και ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα κατεβάσει τρεις ομάδες μία στη Β Κατηγορία και δύο στη Γ. Συνολικά συμμετέχουν 77 ομάδες. Η Α ομάδα αγωνίζεται στην έδρα μας με την αντίστοιχη του Σ.Ο. Τρ. Σιαπέρα, η Γ στην Πετρούπολη με την αντίστοιχη τουΑΣΟΠ Δία και η Β στο Αιγάλεω με την Ενωση Αρμενίων Αθλητών. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους παλιότερους να ξεμουδιάσουν από τη σκακιστική απραξία και τους νεότερους να αποκτήσουν νέες πολύτιμες εμπειρίες! Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες (προκήρυξη, αποτελέσματα, κληρώσεις) μπορούν να μπαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής www.essnachess.gr.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα 12 και 16, όπου οι ομάδες μας θα ριχτούν στη μάχη για μια θέση κατ΄αρχήν στην πρώτη οχτάδα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του final 8!