24 Οκτ 2009

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΣΣΝΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 12 ΚΑΙ 16


Ο Ιάσων Αποστολάκος είναι  ένα από τα παιδιά που στελεχώνουν την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα 16. Η ομάδα μας ξεκινάει την Κυριακή την προσπάθειά της, σε εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΦΟΑΝ.

Συνεχίζονται την Κυριακή οι διασυλλογικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ και το σωματείο μας, με τις πέντε του ομάδες, βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα. Στο κύπελλο Μπίκου η Α Ομάδα μετά τη νίκη επί του Σ.Ο. Τρ. Σιαπέρας με 6-2, φιλοξενείται από την ομάδα του Σ.Ο. Κορυδαλλού (Κουντουριώτου 25).  Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β μετά τη νίκη του επί της Ενωσης Αρμενίων Αθλητών με 4-3 θα έχει δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα της ΠΚΕ ΑΤΕ (Κάνιγγος 23). Η τρίτη μας ομάδα μετά την ήττα της με 5-3 από το Δία Πετρούπολης Β, θα συνεχίσει να μαζεύει εμπειρίες αντιμετωπίζοντας στο Αιγάλεω την ομάδα του Σ.Ο. Σαλαμίνας.

Στο Πρωτάθλημα κάτω των 16 η ομάδα μας ξεκινάει τους αγώνες της παίζοντας εκτός έδρας με την ομάδα του ΑΦΟΑΝ (Βουλγαροκτόνου 103, Νεάπολη). Στόχος της ομάδας μας μόνο η νίκη στην προσπάθειά της να συμμετέχει στο final 8. Την περσινή χρονιά η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση στην Αττική. Συνολικά συμμετέχουν 26 ομάδες. Στο Πρωτάθλημα 12 η ομάδα μας, η οποία  την περσινή χρονιά κατέλαβε την τρίτη θέση στην Αττική, φιλοξενεί την πάντα αξιόμαχη στις μικρές ηλικίες την ομάδα του Σ.Ο. Χαλανδρίου. Οι παίκτες μας έχουν υψηλούς στόχους και φέτος που φτάνουν στην κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα. Συνολικά συμμετέχουν 30 ομάδες.

Προκηρύξεις- Κληρώσεις - Αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Σωματείων Αττικής http://www.essnachess.gr.