5 Ιουλ 2016

ΣΤΟ ΡΙΟ Ο Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ 2016!

Γραφικό ηλιοβασίλεμα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου που δεσπόζει στην περιοχή. Οι σκακιστές του Σ.Ο.Αιγάλεω βρίσκονται ακόμη μια χρονιά στο Ρίο συμμετέχοντας στο 44ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας.
Στο Ρίο της Αχαΐας βρίσκαται από σήμερα η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω προκειμένου να συμμετάσχει στο 44ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί εκεί το διάστημα 5-10 Ιουλίου 2016.

Θυμίζουμε ότι αν και η ομάδα μας είχε καταλάβει την 4η θέση στον Π.Ο.Α. της Αττικής για το 2016, κλήθηκε ως πρώτη αναπληρωματική (αφού ο Σ.Ο. Κορυδαλλού τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή) να συμμετάσχει τελικά στο πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η 6η συμμετοχή του Σ.Ο.Αιγάλεω σε τελική φάση πρωταθλήματος Α' Εθνικής. Στόχος, όπως και τις προηγούμενες φορές, είναι φυσικά μια θέση στην πρώτη 20άδα (που σημαίνει και απευθείας συμμετοχή στην τελική φάση της επόμενης χρονιάς) αλλά και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα μιας και η ομάδα φέτος εμφανίζεται πιο ώριμη και πιο πλήρης στη σύνθεσή της, βασιζόμενη, όπως πάντα εξάλλου, κατά κύριο λόγο, σε αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του σωματείου.

Οικονομικά η συμμετοχή του Σ.Ο.Αιγάλεω στη διοργάνωση στηρίχθηκε, ακόμη μια φορά, κυρίως σε ιδίους πόρους και στη στήριξη των μελών του. Θερμές ευχαριστίες θα πρέπει όμως να αποδωθούν στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία, και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Γιώργο Μανεάδη που ακόμη μια φορά στήριξαν έμπρακτα τη συμμετοχή του σωματείου στο πρωτάθλημα.

Στον 1ο γύρο που θα διεξαχθεί σήμερα 5/7/2016 στις 4.30 το απόγευμα, ο Σ.Ο.Αιγάλεω αντιμετωπίζει την ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας, έναν ιδιαίτερα αξιόμαχο αντίπαλο και θα πρέπει όλοι να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παρτίδες των σκακιστών του Σ.Ο.Αιγάλεω, για όσους ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν, θα μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://chessfed.gr/league2016/) ενώ οι κληρώσεις και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και από το Chess-Results.