28 Ιουν 2016

ΜΠΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ''ΧΕΙΜΩΝΑ'' ΚΑΙ ''ΧΕΙΜΩΝΑΚΙ''!

O Xρήστος Γκουτούφας, ο Φίλιππος Τσαπάρας και ο Ανδρέας Μηναδάκης συγκεντρώνονται πριν από κάποιο αγώνα της ομάδας! Τα παιδιά συμμετείχαν με επιτυχία στο κύπελο ''Χειμωνάκι''.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ο μήνας θα κλείσει με μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο εντευκτήριο του συλλόγου. Αρχικά στις 7 μ.μ. θα διεξαχθεί τουρνουά μπλιτς με ελεύθερη συμμετοχή και στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των επάθλων στις νικήτριες ομάδων των κυπέλλων ''Χειμώνας 2016'' και ''Χειμωνάκι 2016''. Ακολουθεί η προκήρυξη του τουρνουά blitz:
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ BLITZ:
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:Α.Π.Ο.Κότινος Χολαργού, ΑΣ ΑΜΕΑ "Κεραυνός», ΕΕΦΑΣΆνω Βριλησσίων, Πανελλήνιος Γ.Σ, Π.Ο.Σ. Πετρούπολης, ΣΜΑΟ Καισαριανής, ΣΟ Αιγάλεω, ΣΟ Ικαρίας , Σ.Ο. Μοσχάτου, Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας, Σ.Ο.Παγκρατίου, ΦΟΝ Ηρακλείου.
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Εντευκτήριο Σ.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, Ιερά Οδός και Σούτσου 1, Αθήνα. 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό πέντε γύρων με χρόνο σκέψης 3 λεπτά για κάθεπαίκτη με προστιθέμενο χρόνο 2 δεύτερα σε κάθε κίνηση. Θα ισχύουν οικανονισμοί του Blitz.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.
ΕΠΑΘΛΑ: Στους 1ο,2ο,3ο και στους 1ο, 2ο,3ο που έχουν γεννηθεί από την 1.1.2002 και μετά (έως 14 ετών) θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια


=================================================

Ενημέρωση 30/6/2016:

Δείτε τα αποτελέσματα από τουρνουά Blitz Καλοκαίρι-Καλοκαιράκι 2016 (κατά το Χειμώνας-Χειμωνάκι 2016 :-)) εδώ.