14 Ιουν 2016

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ!


Η αξιοποίηση του άλσους πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων των ενεργών πολιτών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας!


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα δυο τουρνουά blitz που έγιναν στο άλσος του Αιγάλεω σε συνεργασία με το δραστήριο σύλλογο ''Φίλοι του Πυριδιτοποιείου'' το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ήταν μια θαυμάσια ιδέα για τη συμβολή των τοπικών φορέων στην ανάπτυξη του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας. Επιπλέον, για τους αγώνες αναπτύχθηκε έντονο ενδιαφέρον από τους κατοίκους της πόλης και κατά τη διάρκειατους παρευρέθησαν ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας, ο πρώην δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χριστόγλου και Φίλης και οι πρώην αντιδήμαρχοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι  κ/ Γκίκας και Σκλαβούνος. Ακόμη οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Περράκης και Ελένη Μπάστα.


Για την ιστορία oι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου ήταν οι εξής:
ΟΠΕΝ (38 συμμετοχές): 1 Παναγιώτης Ρηγάτος, 2. Νίκος Χατζησταματίου 3 Δημήτρης Κατωπόδης 

Η κατάταξη στις γυναίκες ήταν η εξής:
1.Μαρία-Ιωάννα Λεμονή 2 Ιωάννα Διακούλη 3 Κλέιντα Ταφάνι

Κάτω των 12 ετών: (41 συμμετοχές): 1 Νίκος Καραγιώργος 2. Χρήστος Γκουτούφας 3. Ανδρέας Μηναδάκης 
Η κατάταξη στα κορίτσια ήταν η εξής: 1. Κλέιντα Ταφάνι 2. Νικολέτα Πουλιλίου 3. Μαρία Τσαπάρα. Επιπρόσθετα μετάλλια έλαβαν οι τρείς πρώτοι κάτω των 10 ετών: 1. Ισίδωρος Παπαουλάκης 2. Ερνέστος Πιλάλης 3. Άγγελος Αντώναρος

Τα συνολικά αποτελέσματα είναι αναρτημένα εδώ:http://www.chess-results.com/tnr225777.aspx… http://www.chess-results.com/tnr225778.aspx…

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα του
ΕΠΟΜΕΑ (εθελοντές διασώστες) που στήριξαν επάξια την εκδήλωση μας και τις δύο μέρες του τουρνουά καθώς και στους χορηγούς της διοργάνωσης.
 
Τον κ. Άρη Παλτόγλου ιδιοκτήτη της βιομηχανίας
Παλτόγλου- ΝΕΚΤΑΡ ΠΛΑΣΤ, γα τα τραπεζοκαθίσματα. Τον κ. Σταυρό Φλέσσα, ιδιοκτήτη του φούρνου Βενέτη Αιγάλεω, που επιμελήθηκε το μπουφέ για σκακιστές και επισκέπτες. Την εταιρεία Frutop Ελληνικά Αναψυκτικά που δρόσισε παίκτες και επισκέπτες. Τα νερά ήταν προσφορά από την κα Έφη Παπαδέα .Ηχητική κάλυψη και μουσική επένδυση από την "SOUND COVER ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΓΕΝΙΚΑ'' CATERING.