21 Δεκ 2013

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!


Πολύ σημαντική αναμένεται η προσθήκη της Φωτεινής στο ρόστερ της ομάδας, που θα αγωνιστεί και το 2014 στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής Κατηγορίας!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το συμβούλιο της ΕΣΟ επικυρώνει τις νέες μεταγραφές. Άλλοι σκακιστές μένουν στις ομάδες τους, ενώ άλλοι, για διάφορους λόγους, προτιμούν να αλλάξουν ομάδα. Έτσι και στο Σ.Ο. Αιγάλεω έλαβαν χώρα κάποιες αλλαγές στο δυναμικό του σωματείου για τη νέα χρονιά.
Ας ξεκινήσουμε από αυτούς που έφυγαν:  Πρώτα από όλα, ο ΙΜ Θανάσης Καραγιάννης θα συνεχίσει την πολύχρονη καριέρα του στον Πειραϊκό Ο.Σ, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Σ.Ο. Αιγάλεω. Επιπλέον, μετά από πολλά χρόνια στο Σ.Ο. Αιγάλεω, ο Γιάννης Βλαχάκης επιστρέφει στον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, στην ομάδα δηλαδή που τον ανέδειξε. Αν και τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης ήταν ανενεργός σκακιστής, η συμβολή του στην πορεία της ομάδας μας κατά το παρελθόν ήταν πολύ μεγάλη. Γι' αυτό το λόγο τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όπως φυσικά και το Θανάση!
Επιπρόσθετα, με υποσχετική παραχωρήθηκαν, όπως και πέρυσι, η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου στο ΟΑΑ Ηράκλειο, ο Γιάννης και ο Δημήτρης Κατωπόδης στην Π.Σ. Περιστερίου και ο Παναγιώτης και ο Αντώνης Λάσπας στην Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας.
Δύο ήταν οι μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Σ.Ο. Αιγάλεω: Η γυναικεία σκακιέρα μας θα ενισχυθεί αρκετά με την έλευση της 26χρονης Θεσσαλονικιάς ΥΜ Φωτεινής Παμπάλου, που πέρυσι αγωνιζόταν στο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου. H Φωτεινή έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας στις κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών, ενώ είχε καταλάβει και την 3η θέση στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα γυναικών του 2006. Επιπρόσθετα, στο σύλλογό μας ήλθε από την Π.Σ. Περιστερίου και ο ταλαντούχος Πέτρος Αδάμης (γεν.1999, ελληνικό έλο:1555, διεθνές: 1673), για τον οποίο ελπίζουμε ότι θα έχει μια πολύ γρήγορη εξέλιξη! Και μην ξεχνάμε ότι επέστρεψε από τον Κότινο Χολαργού, όπου αγωνιζόταν με υποσχετική, και ο Σπύρος Τσαγκαρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα όπως και στο παρελθόν!