7 Δεκ 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ" 2013 - 5ος ΓΥΡΟΣ


Διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (1/12) ο 5ος γύρος του Κυπέλλου “Σπύρος Μπίκος” 2013, στον οποίο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις του, συντρίβοντας την ομάδα του Σ.Α.Κορινθία “Αργοναύτης” με σκορ 5,5-0,5 και ανέβηκε έτσι στην θέση της βαθμολογίας του Α΄ Ομίλου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν: Καραγιάννης ΘανάσηςΙορδανίδου Ζωή 1-0, Αναγνωστόπουλος ΚωνσταντίνοςΤσιροπούλας Αποστόλης 0.5-0,5 , Σπυρακόπουλος Γιάννης Φράγκου Ελένη 1-0, Ανθόπουλος ΧρήστοςΡηγάτος Παναγιώτης 0-1, Γεωργούλιας ΔιονύσηςΣαλαχίδη Ρεβέκα 1-0, Ελευθερίου Γιώργος Τσαλουμάς Κωνσταντίνος 0-1.

Αντίθετα, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β', μετά από έναν δραματικό αγώνα έναντι της ομάδας του Α.Κ. Ζωγράφου, ηττήθηκε τελικά με σκορ 3,5-4,5 και υποχώρησε έτσι στην 20η θέση της βαθμολογίας του Β΄ Ομίλου. Την ήττα γνώρισε και ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ απ΄ την ομάδα του Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Νίκαιας Γ΄ με σκορ 1,5-4,5.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα αυτού του γύρου ήταν:
- Σ.Ο. Αιγάλεω Α'Σ.Α. Κορινθίας “Αργοναύτης” : 5,5-0,5
- Α.Κ. Ζωγράφου - Σ.Ο. Αιγάλεω Β΄ : 4,5-3,5
- Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ - E.O.A.O. “Φυσιολάτρης” Νίκαιας Γ΄ : 1,5-4,5

Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Α΄, σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, καθώς με νίκη η ομάδα μας φιλοδοξεί να βρεθεί στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' υποδέχεται την ομάδα του Ε.Ε.Φ.Α.Σ. Άνω Βριλησσίων, ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα του Α.Σ.Ο. "Δίας" Πετρούπολης Δ΄.

Στον 5o γύρο του Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 16 ετών ο Σ.Ο.Αιγάλεω νίκησε άνευ αγώνος την ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ. τερματίζοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας στην προκριματική φάση. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί το τριήμερο 13-15/12 με τη διεξαγωγή του final-8 στη Νίκαια. Η ομάδα μας στον 1o γύρο του final-8 θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Α.Ο.Παράδεισος Αμαρουσίου με στόχο φυσικά τη νίκη και τη διεκδίκηση μιας θέσης στην 1η τριάδα της διοργάνωσης.

Τέλος στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών, επίσης για τον 5o γύρο, ο Σ.Ο.Αιγάλεω γνώρισε εκτός έδρας την ήττα με 3,5-2,5 από την ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας και τερμάτισε τελικά στην 18η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (δείτε στις ενότητες "Ομαδικά" και "Ομαδικά Νεανικά") αλλά και στο Chess-Results: (Κύπελλο "Σπ. Μπίκου, Κάτω των 16, Κάτω των 12)