12 Δεκ 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ" 2013 - 6ος ΓΥΡΟΣ


Στιγμιότυπο από τους αγώνες της Κυριακής 8/12 που διεξήχθησαν στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω. Στη φωτογραφία φαίνονται οι ομάδες Σ.Ο. Αιγάλεω Β΄ (δεξιά) και Γ΄ (αριστερά)

Συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή (8/12) το Κυπέλλο “Σπύρος Μπίκος” 2013, με τη διεξαγωγή του 6ου, και προτελευταίου, γύρου. Στον Α΄ Όμιλο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, συντρίβοντας αυτήν τη φορά την ομάδα του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Α΄ με σκορ 5-1 ανεβαίνοντας έτσι στην θέση της βαθμολογίας. Με τις δύο τελευταίες ευρείες νίκες στον 5ο και 6ο γύρο η ομάδα μας ανέκτησε πλήρως τις ελπίδες της για κάποια διάκριση στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν: Κονιστής ΛουκάςΚαραγιάννης Θανάσης 0,5-0,5, Τσιροπούλας ΑποστόληςSalcido Enrike 1-0, Λοβέρδος Σπύρος-Σπυρακόπουλος Γιάννης 0-1, Καλόφωνος ΠαναγιώτηςΠαπαδημητρίου Γιάννης 0,5-0,5, Σερετάκη ΚωνσταντίναΡηγάτος Παναγιώτης 0-1, Λαδάς ΔημήτρηςΚέλλης Αλέξανδρος 1-0 .

Αντίθετα, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' γνώρισε την ήττα απ΄ την ομάδα του Ε.Ε.Φ.Α.Σ. Άνω Βριλησσίων, με σκορ 2,5-5,5 και υποχώρησε έτσι στην 25η θέση της βαθμολογίας του Β΄ Ομίλου. Την ήττα γνώρισε και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ απ΄ την ομάδα του A.Σ.Ο. "Δίας" Πετρούπολης Δ΄ με σκορ 2,5-3,5.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα αυτού του γύρου ήταν:
- Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Α΄ - Σ.Ο. Αιγάλεω Α' : 1-5
- Σ.Ο. Αιγάλεω Β΄ - Ε.Ε.Φ.Α.Σ. Άνω Βριλησσίων : 2,5-5,5
- A.Σ.Ο. "Δίας" Πετρούπολης Δ΄ - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ : 3,5-2,5

Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο και δύσκολο αγώνα, καθώς η νικήτρια ομάδα πιθανόν θα πανηγυρίσει την είσοδό της στην πρώτη τριάδα της διοργάνωσης. Επίσης, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' υποδέχεται την ομάδα του Σ.Ο. Κορυδαλλού Α΄, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα του Α.Σ Άσπρος Πύργος.

Αναλυτικά αποτελέσματα για το Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" 2013 υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.  (δείτε στην ενότητα "Ομαδικά") αλλά και στο Chess Results