15 Φεβ 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ"!

Αναμνηστική φωτό από τη βράβευση του Σ.Ο.Αιγαλεω από τους "Φίλους του Πυριτιδοποιείου" (από αριστερά, Κατερίνα Κυριάκου, Δημήτρης Σκυριανόγλου, Γιώργος Κατρίτσης, Δημήτρης Μπέσης (πρόεδρος "Φίλων του Πυριτιδοποιείου"), Γιάννης Κυριακίδης, Ανδρέας Ρηγάτος
Σε μια ευγενική και πολύ τιμητική κίνηση προέβη ο Περιβαλλοντικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου” κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του το Σάββατο 1/2/2020.

Κάθε χρόνο οι “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου” βραβεύουν σωματεία και φορείς της πόλης του Αιγάλεω με ιδιαίτερη προσφορά στην πόλη. Φέτος του τιμώμενο σωματείο ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω! Το σωματείο μας τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του, εδώ και 35 χρόνια, στα αθλητικά και πολιτιστικά πράγματα του Αιγάλεω.

Στο έργο του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω αναφέρθηκε εκτενώς ο πρόεδρος των “Φίλων του Πυριτιδοποιείου” κ. Δημήτρης Μπέσης ενώ την τιμητική πλακέτα απένειμε ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας. Την πλακέτα παρέλαβε αντιπροσωπία του Δ.Σ. του Σ.Ο.Αιγάλεω αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Κατρίτση και τους Ανδρέα Ρηγάτο, Δημήτρη Σκυριανόγλου και Κατερίνα Κυριάκου, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά μέλη του Σ.Ο.Αιγάλεω (Γιάννης Κυριακίδης, Ραφαήλ Αγγελής, Νίκος Καραχισαρίδης κ.α.).

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Περιβαλλοντικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου”, ο οποίος, με αφετηρία το Άλσος του Αιγάλεω διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών αλλά και αθλητικών εκδηλώσεων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δραστήριο σωματείο. Πιο πρόσφατη δράση του η σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" το τριήμερο 30/1-1/2/2020. 

Θυμίζουμε τέλος ότι ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, τα  τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τους “Φίλους του Πυριτιδοποιείου” διοργανώνοντας κάθε Σεπτέμβρη στο άλσος Αιγάλεω το καθιερωμένο ανοιχτό τουρνουά rapid που σηματοδοτεί και για τα δύο σωματεία την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους “Φίλους του Πυριτιδοποιείου” για την ιδιαίτερα τιμητική χειρονομία τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις πολύπλευρες δραστηριότητές τους!

Πληροφορίες για τους “Φίλους του Πυριτιδοποιείου” μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.