30 Μαρ 2014

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Στη φωτογραφία η Βασιλική Ρηγάτου με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος! Η Βασιλική είναι από τα παιδιά που εχουν δείξει πολύ μεγάλα σημάδια βελτίωσης τους τελευταίους μήνες!

Πολλές επιτυχίες σημείωσαν οι νεαροί σκακιστές μας στην τελική φάση των Ατομικών Σχολικών Πρωταθλημάτων Αττικής, έρχοντας να επιστεγάσουν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά που συνοδεύτηκε και από δυο πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις που έφερε σε πέρας το σωματείο μας, το 11ο Διαδημοτικό Σχολικό, αλλά και το Περιφερειακό Σχολικό της Δυτικής Αθήνας!

Κατ΄ αρχήν πρωταθλητές Αττικής ανακηρύχθηκαν ο Βασίλης Κασιούμης στη Δ' Δημοτικού (3ο Αιγάλεω) που τερμάτισε αήττητος με 7/7, ο Παναγιώτης Καλόφωνος στη Γ' Γυμνασίου (Νέα Παιδεία) και η Ειρήνη Λιάπη (2o Xαϊδαρίου) στις μαθήτριες των Λυκείων. Επιπλέον, τη δεύτερη θέση στα Λύκεια κατέλαβε ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος (4ο Χαϊδαρίου), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε στα κορίτσια των Λυκείων η Βασιλική Ρηγάτου (6ο Αιγάλεω)! Επιπλέον, προκρίσεις για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Ελλάδος φαίνεται να κερδίζουν οι παρακάτω: Νήπια: Χάρης Καραγιάννης, Α' Δημοτικού: Κωνσταντίνος Μέρτογλου, Β' Δημοτικού: Ανδρέας Μηναδάκης, Γ' Δημοτικου: Αλέξανδρος Γκογκορέσης, ΣΤ' Δημοτικού: Αντώνης Λάσπας, Γ Γυμνασίου: Παναγιώτης Λάσπας. Επιπρόσθετα, πρώτος επιλαχών είναι ο Παύλος Λιάμης (Γ' Δημοτικού) και είναι αρκετά πιθανό στο τέλος να καταφέρει να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Eυχόμαστε καλή επιτυχία στους σκακιστές μας και στο Πανελλήνιο Μαθητικό που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια μεταξύ 25 και 27 Απριλίου 2014!