29 Μαρ 2014

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Η πρωτιά στο φετινό Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα ήρθε ως επιστέγασμα των πολλών καλών εμφανίσεων του Αποστόλη Τσιροπούλα σε αρκετά τουρνουά τον τελευταίο καιρό.
Μετά τις διακρίσεις στην τελική φάση των ατομικών σχολικών πρωταθλημάτων της Αττικής (θα ακολουθήσει σύντομα σχετική ανάρτηση), ακόμη μια πρωτιά ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες των σκακιστών του Σ.Ο.Αιγάλεω. Ο λόγος για την 1η θέση που κατέκτησε ο Αποστόλης Τσιροπούλας στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 2014 το οποίο διεξήχθη το διήμερο 24-25 Μαρτίου στο The Mall Athens και ήταν μέρος των εκδηλώσεων της Chessnale 2014.

Ο Αποστόλης, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, τελείωσε το τουρνουά αήττητος με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες (6 νίκες και 3 ισοπαλίες), όσους δηλαδή και οι δύο βασικοί ανταγωνιστές του, ο Παναγιώτης Χριστοδούλου και ο Αλέξανδρος Ρηγόπουλος-Τσιγκος όμως ο Αποστόλης είχε καλύτερο κριτήριο ισοβαθμίας αφού είχε κάνει ισοπαλία με τον πρώτο και είχε νικήσει τον δεύτερο στις μεταξύ τους παρτίδες.

Η πρωτιά αυτή έρχεται ως επιστέγασμα των πολλών καλών εμφανίσεων του Αποστόλη σε αρκετά τουρνουά τον τελευταίο καιρό. Ελπίζουμε ότι στους αγώνες του Κυπέλλου Αττικής που ξεκινούν την Κυριακή αλλά και, ιδιαίτερα, στους αγώνες τις Α' Εθνικής τον Ιούλιο στο Ρίο θα δείξει το ίδιο καλό του πρόσωπο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το φετινό Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (εδώ) ενώ τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν στο Chess-Results (εδώ).