11 Ιαν 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

Με αφορμή την εκκίνηση του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας 2014, της πρώτης διασυλλογικής διοργάνωσης του 2014 στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω, θα θέλαμε να ευχηθούμε στα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του σωματείου αλλά και σε όλη τη σκακιστική κοινότητα καλή χρονιά!

Όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια, το πέρας των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σηματοδοτεί την επιστροφή στη δράση για τα σωματεία της Αττικής καθώς το Γενάρη ξεκινούν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα στις εθνικές και τοπικές κατηγορίες της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αλλά και το Κύπελλο Αττικής Φιλίας. Αυτή τη χρονιά ο Σ.Ο.Αιγάλεω, έχοντας εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή του στην τελική φάση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Α' Εθνικής Κατηγορίας, δεν αγωνίζεται στον Π.Ο.Α. της Αττικής, όμως παρατάσσει τρεις ομάδες στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Ν. Στρόφαλης" 2014 που ξεκινά την Κυριακή 12/1.

Το πρόγραμμα του 1ου γύρου για τις ομάδες του Σ.Ο.Αιγάλεω έχει ως εξής:

Α' Όμιλος:
Α.Ο.Πεύκης - Σ.Ο.Αιγάλεω Α'
Σ.Ο.Αιγάλεω Β' - Σ.Ο.Χαλανδρίου Α'

Β' Όμιλος:
Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' - Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ένωσης (εδώ, επιλέξτε την κατηγορία "Ομαδικά" από το κεντρικό μενού) αλλά και στο Chess-Results (για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας δείτε εδώ (A' Όμιλος) και εδώ (Β' Όμιλος)).

Από το παρόν ιστολόγιο θα προσπαθήσουμε και φέτος να σας κρατήσουμε ενήμερους για τις δραστηριότητες του σωματείου οι οποίες το 2014 αναμένονται να είναι αρκετές (ξεκινώντας με το 11ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας, η προκήρυξη θα δημοσιοποιηθεί σύντομα)

Να ενημερώσουμε, τέλος, ότι, με τη λειτουργία του νέου σταθμού του μετρό στην Αγία Μαρίνα, η αίθουσα του συλλόγου (Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) γίνεται ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμη καθώς απέχει μόλις 500 μέτρα από το σταθμό (5-6 λεπτά περπάτημα επί της Ιεράς Οδού).