18 Ιαν 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2014 - 1ος ΓΥΡΟΣ!

Στιγμιότυπο από τους αγώνες της Κυριακής 12/1 που διεξήχθησαν στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Κωνσταντίνος Τσαλουμάς και ο Μιχάλης Θεοδώρου σε βαθιά σκέψη!
Όπως ήδη γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (12/1) το Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2014 με την διεξαγωγή του 1ου γύρου. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο ομίλους, Α΄ και Β΄, με τον Σ.Ο.Αιγάλεω να αγωνίζεται με δύο ομάδες στον Α' και μία στο Β' όμιλο. Ο 1ος γύρος ήταν σχετικά ευνοϊκός για τις ομάδες μας, καθώς ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄ επικράτησε εύκολα του Α.Ο. Πεύκης με σκορ 1-5  και, ομοίως,  ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ νίκησε τον Α.Ο. “Ζήνων” Γλυφάδας με σκορ 4,5–1,5. Αντίθετα ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β΄ ηττήθηκε απ΄ τον Σ.Ο. Χαλανδρίου Α΄ με σκορ 1–4,5 (κενή σκακιέρα για την ομάδα μας λόγω κακής συνεννόησης). 
 

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα αυτού του γύρου ήταν: 

Α.Ο. Πεύκης - Σ.Ο.Αιγάλεω Α' : 1-5 

Σ.Ο. Αιγάλεω Β' - Σ.Ο. Χαλανδρίου Α' : 1 – 4.5 

Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' - Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας : 4.5 – 1.5

 

Στον επόμενο γύρο (19/1) ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Α.Σ.Παπάγου Α΄ σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' υποδέχεται την Π.Σ.Περιστερίου Δ΄, ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' τίθεται αντιμέτωπος εκτός έδρας με την ομάδα του Φ.Ο.Ν.Ηρακλείου "Επικοινωνία".

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Ν. Στρόφαλης" 2014 της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (εδώ, επιλέξτε την κατηγορία "Ομαδικά" από το κεντρικό μενού) αλλά και στο Chess-Results (δείτε εδώ (A' Όμιλος) και εδώ (Β' Όμιλος)).