25 Ιαν 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2014 - 2ος ΓΥΡΟΣ!

Με τους αγώνες του 2ου γύρου συνεχίστηκε την Κυριακή 19/1 το Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Ν. Στρόφαλης" 2014. Αυτή τη φορά οι τρεις ομάδες του Σ.Ο.Αιγάλεω είχαν μέτρια αποτελέσματα αφού δύο από αυτές γνώρισαν την ήττα και μόνο μία επικράτησε του αντιπάλου της. Στον Α' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' ηττήθηκε εντός έδρας με το βαρύ 0-6 από τον Α.Σ.Παπάγου Α' ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β', επίσης εντός έδρας, επιβλήθηκε άνετα της Π.Σ. Περιστερίου Δ' με σκορ 5-1. Τέλος στο Β' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-2 από την ομάδα Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου "Επικοινωνία".

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας ήταν:

Α' Όμιλος:
Σ.Ο.Αιγάλεω Α' - Α.Σ.Παπάγου Α': 0-6
Σ.Ο.Αιγάλεω Β' - Π.Σ. Περιστερίου Δ': 5-1

Β' Όμιλος:
Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου "Επικοινωνία" - Σ.Ο.Αιγάλεω Γ': 4-2

Στον 3ο γύρο (26/1) το πρόγραμμα των ομάδων μας έχει ως εξής: Για τον Α' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών Αθλητών (Π.Ε.Τ.Α.) και ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' τίθεται αντιμέτωπος, επίσης εκτός έδρας, με την ομάδα του Σ.Ο.Καλλιθέας, ενώ στο Β' Όμιλο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' υποδέχεται τον Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Ν. Στρόφαλης" 2014 της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (εδώ, επιλέξτε την κατηγορία "Ομαδικά" από το κεντρικό μενού) αλλά και στο Chess-Results (δείτε εδώ (A' Όμιλος) και εδώ (Β' Όμιλος)).