11 Οκτ 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.



Στιγμιότυπο από τους αγώνες της Κυριακής 6/10 που διεξήχθησαν στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω. Στη φωτογραφία φαίνονται οι ομάδες Γ’ και Δ’ κάτω των 8 ετών και η ομάδα κάτω των 12.ετών.
Συνεχίστηκαν την περασμένη Κυριακή (6/10) τα ομαδικά νεανικά πρωταθλήματα 2013 της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα παμπαίδων κάτω των 8 ετών και για τον 3ο γύρο οι ομάδες μας συνέχισαν με επιτυχία τη διοργάνωση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα  του γύρου αυτού ήταν:

Ε.Π.Α.Σ. Πεύκης "Αριστοτέλης" - Σ.Ο.Αιγάλεω Α': 2–1
Σ.Ο. Περιστερίου Α' - Σ.Ο.Αιγάλεω Β': 1-2
Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' - Φ.Ο.Ν.Ηρακλείου Β': 3-0
Σ.Ο.Αιγάλεω Δ' - Πανιώνιος Γ.Σ.: 3-0

Στη βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, έχοντας  τρεις  νίκες σε ισάριθμους αγώνες! Στον επόμενο 4ο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πολύ δυνατή ομάδα της Α.Ε.Κ., η οποία έχει επίσης τρεις νίκες, σε έναν αγώνα που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Λίγο παρακάτω στη βαθμολογία ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β', Α' και Δ' έχουν από τέσσερις, τρεις  και δυο βαθμούς αντίστοιχα, όμως με νίκη στον επόμενο γύρο όλες οι ομάδες μας θα πλησιάσουν ξανά τις πρώτες θέσεις.

Στο Πρωτάθλημα παμπαίδων κάτω των 12 ετών ο Σ.Ο.Αιγάλεω γνώρισε εντός έδρας την ήττα από την ομάδα του Α.Σ.Ο. Πετρούπολης "Δίας" με το "βαρύ" σκορ 1–5 και έχει έτσι μία νίκη σε δύο αγώνες.

Αντίθετα στο Πρωτάθλημα παίδων κάτω των 16 ετών ο Σ.Ο. Αιγάλεω επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-2 της ομάδας της Α.Ο. Λεοντείου και πέτυχε έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Η συνέχεια πάντως του πρωταθλήματος αναμένεται αρκετά δύσκολη, καθώς η ομάδα μας  θα κληθεί  να αντιμετωπίσει εξαιρετικά ισχυρές  ομάδες και θα πρέπει να συνεχίσει  με την ίδια δυναμική, ώστε να σημειώσει θετικά αποτελέσματα και να βρεθεί στις  πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.

Τέλος, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη Κυριακή  θα διεξαχθεί ο 3ος γύρος  του Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων 2013 (το λεγόμενο Μικτό Νεανικό) με την ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω να υποδέχεται την ισχυρή ομάδα της Π.Σ.Περιστερίου σε έναν αγώνα πολύ καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αλλά και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Κάτω των 16, Κάτω των 12, Κάτω των 8)