16 Οκτ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (4oς ΓΥΡΟΣ)

Διεξήχθη αυτή την Κυριακή ο 4ος γύρος των φθινοπωρινών νεανικών ομαδικών πρωταθλημάτων 2013 της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, οι ομάδες μας δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, καθώς από τις πέντε συνολικά που αγωνίζονταν μόνο μία πέτυχε νίκη, ενώ οι υπόλοιπες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 8 ετών τα αποτελέσματα αναλυτικά ήταν:

- Α.Σ.Ο. Πετρούπολης "Δίας" Α΄Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄: 2-1
- Σ.Ο.Αιγάλεω Β΄ - Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου Α': 2-1
- Α.Ε.Κ. - Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ : 3-0
- Σ.Ο.Αιγάλεω Δ' - Α.Σ.Ο. Πετρούπολης "Δίας" Β΄ : 1-2

Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο αγώνας μεταξύ της Α.Ε.Κ. και του Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄, καθώς έκρινε ποια ομάδα θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας . Το τελικό σκορ πάντως αδικεί κάπως την ομάδα μας, αφού σε δύο σκακιέρες είχαμε καθαρά κερδισμένες θέσεις, αλλά κάποια αμοιβαία λάθη των αντιπάλων και στις δύο παρτίδες έκριναν τελικά το αποτέλεσμα. Στη βαθμολογία τώρα ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β΄ και Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ βρίσκονται στην 7η και 6η θέση αντίστοιχα έχοντας από 6 βαθμούς και τίθενται αντιμέτωποι μεταξύ τους στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος σε μία "εσωτερική μάχη" που θα καθορίσει ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί, υπό προϋποθέσεις, στην πρώτη τριάδα της διοργάνωσης. Για την ίδια διοργάνωση ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Δ' θα βρεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με τον Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου Β'.

Συνέχεια, επίσης, δόθηκε και στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2013 (μικτό-νεανικό), όπου στα πλαίσια του 3ου γύρου η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω γνώρισε την ήττα από την πολύ ισχυρή ομάδα της Π.Σ.Περιστερίου με σκορ 0,5-5,5 και υποχώρησε έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας. Στον επόμενο γύρο η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα της Ε.Σ.Σ.Κορυδαλλού και χρειάζεται τη νίκη, ώστε να επανέλθει ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τα Πρωταθλήματα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών και Παίδων κάτω των 16 ετών συνεχίζονται στις 17/11.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (δείτε στην ενότητα "Ομαδικά Νεανικά") αλλά και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Κάτω των 16, Κάτω των 12, Κάτω των 8)