25 Οκτ 2013

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ!

Στιγμιότυπο από τους αγώνες της Κυριακής 13/10 που διεξήχθησαν στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω. Στη φωτογραφία φαίνονται οι ομάδες Β’ και Δ’ κάτω των 8 ετών(από αριστερά με τις γαλάζιες μπλούζες οι: Φίλιππος Τσαπάρας, Ανδρέας Μηναδάκης, Γκολφίνος Τσαπάρας και Κωνσταντίνος Σιέμος).
Τελείωσε την περασμένη Κυριακή το Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 8 ετών με τη διεξαγωγή του 5ου και τελευταίου γύρου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σ.Ο.Αιγάλεω συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση με τέσσερις συνολικά ομάδες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, αν αναλογιστούμε την ηλικία των παιδιών που αγωνίζονται και τις δυσκολίες που προκύπτουν απ’ αυτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 8 ετών ήταν:

Σ.Ο.Αιγάλεω Α΄ - Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας : 3-0
Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ - Σ.Ο.Αιγάλεω Β΄: 3-0
Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου Γ' - Σ.Ο.Αιγάλεω Δ' : 1-2

Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο αγώνας μεταξύ του Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄ και Β΄,καθώς καθόριζε ποια απ’ τις δύο ομάδες θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας . Νικητής σ’ αυτήν την “εσωτερική μάχη” αναδείχθηκε ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ΄, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα, καθώς τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων δεν τον ευνόησαν και έτσι κατετάγη 4ος συγκεντρώνοντας συνολικά 8 βαθμούς. Παρακάτω στην τελική βαθμολογία οι Σ.Ο.Αιγάλεω Β΄, Α΄ και Δ΄ κατέλαβαν την 14η , 16η και 22η θέση αντίστοιχα, απ’ τις 36 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα και κύρια σε όλους τους μικρούς αθλητές του σωματείου μας που συμμετείχαν στους αγώνες, στους προπονητές του συλλόγου που τους προετοίμαζαν κάθε εβδομάδα, καθώς και σε όλους τους γονείς των παιδιών που φρόντιζαν για τη μεταφορά τους στους χώρους των αγώνων.

Συνέχεια, επίσης, δόθηκε και στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2013 (μικτό-νεανικό) με τη διεξαγωγή του 4ου γύρου, όπου η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του ΕΣΣ Κορυδαλλού με σκορ 4-2 .Στον επόμενο γύρο, που θα διεξαχθεί στις 3/11, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Σ.Ο. Πετρούπολης "Δίας" σε έναν αγώνα που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (δείτε στην ενότητα "Ομαδικά Νεανικά") αλλά και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Κάτω των 16, Κάτω των 12, Κάτω των 8)