4 Μαΐ 2009

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πολλοί αγώνες και αυτή την Κυριακή για τις ομάδες μας!

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλάμβανε η 5η αγωνιστική σε όλα τα επίπεδα.
ΜΙΚΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ
Ο Φυσιολάτρης φαίνεται ασταμάτητος και παρά τις σημαντικές απουσίες του λόγω της συμμετοχής πολλών παικτών του στο Παγκόσμιο Σχολικό, νίκησε τον ΕΕΣ Κορυδαλλού με 4-2 και προηγείται με 9 βαθμούς και 22,5 πόντους. Ο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου νίκησε την ομάδα της Ελευσίνας με 4-2 επίσης, έφτασε τους 8 βαθμούς και 20,5 πόντους και θα αναμετρηθεί στον τελευταίο γύρο με το Φυσιολάτρη ελπίζοντας με νίκη ακόμη και στην πρώτη θέση. Βέβαια στους 8 βαθμούς και 22 πόντους έφτασε και η πολύ ισχυρή ομάδα του Γ.Σ. Ασπροπύργου μετά την εύκολη νίκη της επί του Δία Πετρούπολης με 6-0. Ο Ασπρόπυργος με νίκη στον τελευταίο γύρο ελπίζει ακόμη και στην πρώτη θέση αν ο Φυσιολάτρης δεν καταφέρει να νικήσει την ομάδα του Ηρακλείου, αφού υπερτερεί του Ηρακλείου σε περίπτωση ισοβαθμίας! Με νίκη μάλλιστα εξασφαλίζει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος! Οπότε η τελευταία αγωνιστική αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στους 7 βαθμούς ακολουθούν ο Ε.Ε. Σ. Κορυδαλλού (που δεν έχει χάσει τις ελπίδες του για πρόκριση) και η ομάδα έκπληξη του Σ.Ο. Ν. Φιλαδέλφειας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Ο ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου προηγείται με 10 βαθμούς και 17 πόντους και ακολουθούν ο Πανιώνιος Γ.Σ. με 9 βαθμούς και 17,5 πόντους, μετά από την εύκολη νίκη του με 4-0 επί του Φυσιολάτρη Νικαίας που κατέβασε ομάδα για να μην ηττηθεί χωρίς αγώνα. Στους 9 βαθμούς και 14,5 πόντους έφτασε η ομάδα του Κορωπίου μετά τη σημαντική νίκη της επί του ΑΣ Παπάγου με 3-1. Στους 8 βαθμούς ισοβαθμούν Παράδεισος Αμαρουσίου, Σ.Ο. Αιγάλεω, Εστία Ν Σμύρνης και Α.Σ. Λαυρίου που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΙΔΩΝ
Μεγάλη νίκη με 2,5-1,5 σημείωσε η Εστία Νέας Σμύρνης επί του Σ.Ο. Χαλανδρίου και προηγείται με 10 βαθμούς. Στους 8 βαθμούς ακολουθούν ΣΜΑΟ Καισαριανής, ΣΜΣ Ελευσίνας, Σ.Ο. Χαλανδρίου και Π.Σ. Περιστερίου. Και εδώ η τελευταία αγωνιστική αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!