8 Μαΐ 2009

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΣΣΝΑ

Δυό πολλοί γνωστοί διαιτητές ο Ανδρέας Κοντοκάνης και ο πρόεδρος της ΤΕΔ Μιχάλης Πρεβενιός απολαμβάνουν μάλλον τη διαιτησία χαμογελώντας στην κάμερα! (Aπό http://me.diachess.com/greekchessphotos/)

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΣΝΑ η διοργάνωση σεμιναρίου διαιτησίας το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου στον Κορυδαλλό. Είναι το τρίτο σεμινάριο που διοργανώνεται τη φετινή χρονιά και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν και μετά από εξετάσεις να γίνουν διαιτητές! Τα προηγούμενα δύο διοργανώθηκαν από 23 έως 27 Φεβρουαρίου στην Καλλιθέα, όπου βγήκαν δεκάδες νέοι διαιτητές, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Δρακόπουλος γνωστός παράγοντας του συλλόγου μας και 6 με 7 Απριλίου στην Πεύκη, όπου συμμετείχαν μόνο εν ενεργεία διαιτητές, με θέμα τις κληρώσεις με swiss manager
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα χρόνο πριν είχαν γίνει και άλλα σεμινάρια διαιτησίας σε Νίκαια και Κορυδαλλό, στην προσπάθεια που γίνεται να καλυφθούν όλο και περισσότεροι αγώνες, από τους δεκάδες που γίνονται κάθε Κυριακή, με διαιτητές!
Είναι αυτονόητο η συμμετοχή σε τέτοιου είδους σεμινάρια είναι πολύ χρήσιμη και γιαυτό καλό θα ήταν όσα από τα μέλη μας μείνουν στην Αθήνα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να παρακολουθήσουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διαιτησίας!