5 Μαρ 2017

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ!

Πολλοί νεαροί αθλητές, μέλη και φίλοι του σωματείου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Την Κυριακή 19/2 ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω έκοψε την πίττα του για το 2017. Εκτός από τους πολλούς νεαρούς αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του σωματείου, την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιάννα Χριστόγλου και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συμμαχία για το Αιγάλεω" κ. Γιάννης Γκίκας.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας επιβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή στηρίζει σταθερά το Σ.Ο.Αιγάλεω
Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας εξήρε το έργο του Σ.Ο.Αιγάλεω και επιβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή στηρίζει σταθερά το σωματείο, η κ. Χριστόγλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνδρομή του Σ.Ο.Αιγάλεω στο πρόγραμμα Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων του Δήμου Αιγάλεω με την οργάνωση μαθημάτων σκακιού για όλα τα παιδιά ενώ ο κ. Γκίκας κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά του στο σύλλογο και να τον στηρίξουν.

Η Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Χριστόγλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνδρομή του Σ.Ο.Αιγάλεω στο πρόγραμμα Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων του Δήμου Αιγάλεω με την οργάνωση μαθημάτων σκακιού.
ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συμμαχία για το Αιγάλεω" κ. Γιάννης Γκίκας κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά του στο σύλλογο και να τον στηρίξουν.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι ομάδες του Σ.Ο.Αιγάλεω οι οποίοι διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

- Η Α' ομάδα Παμπαίδων κάτω των 10 ετών για την 3η θέση στον Α' Όμιλο του Διασυλλογικού Κυπέλλου Παμπαίδων Αττικής κάτω των 10 ετών 2016 (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).

- Η Β' ομάδα Παμπαίδων κάτω των 10 ετών για τη 2η θέση στον Β' Όμιλο του Διασυλλογικού Κυπέλλου Παμπαίδων Αττικής κάτω των 10 ετών 2016 (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).

- Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία, η οποία αποτελείτο κατά τα 3/4 από αθλητές του Σ.Ο.Αιγάλεω: Π. Δρακόπουλος, Π. Καλόφωνος και Π. Λάσπας), για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 14ο Πανελλήνιο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα 2017 στην κατηγορία των Λυκείων (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).

- Ειδική μνεία έγινε επίσης στην 3η θέση που κατέλαβε ο αθλητής του Σ.Ο.Αιγάλεω Βασίλης Κασιούμης στο 28ο Πανελλήνιο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα 2017 στην κατηγορία της ΣΤ' Δημοτικού (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).

Τα μέλη της Α' και Β' Ομάδας Παμπαίδων κάτω των 10 ετών του Σ.Ο.Αιγάλεω βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους το 2016. Η νέα γενιά σκακιστών του σωματείου έρχεται πολλά υποσχόμενη!
Οι δύο από τους τρεις αθλητές του Σ.Ο.Αιγάλεω (από αριστερά Π. Καλόφωνος και Π. Δρακόπουλος, ο τρίτος της παρέας Π. Λάσπας απουσίαζε) που ως μέλη της ομάδας της Νέας Παιδείας κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία των Λυκείων στο φετινό Πανελλήνιο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα.
Μετά τις βραβεύσεις για τις αθλητικές επιτυχίες ακολούθησε μια ειδική βράβευση για του αθλητές και τις αθλήτριες του Σ.Ο.Αιγάλεω οι οποίοι πέτυχαν το 2016 την εισαγωγή τους Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Βασιλική Ρηγάτου (Ιατρική Αθήνας), Πολυχρόνης Δρακόπουλος (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πολυτεχνείο Αθήνας), Γιάννης Μαργαρίτης (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πολυτεχνείο Αθήνας),  Δημήτρης Λαδάς (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Πολυτεχνείο Κρήτης), Ειρήνη Λιάπη-Ζενεμπίση (Μαθηματικό Αθήνας), Ιάσωνας Αποστολάκος (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Πολυτεχνείο Αθήνας, πέτυχε την εισαγωγή του το 2015).  Η βράβευση αυτή ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογο καθώς κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι τα νεαρά μέλη του δεν έχουν μόνο σκακιστικές επιτυχίες αλλά είναι και εξαίρετοι μαθητές και διαπρέπουν και σε άλλα πεδία.

Δύο από τους σκακιστές του Σ.Ο.Αιγάλεω που πέτυχαν το 2016 την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μάλιστα με υψηλότατους βαθμούς (πάνω από 19000 μόρια). Αριστερά ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πολυτεχνείο Αθήνας) και δεξιά η Βασιλική Ρηγάτου (Ιατρική Αθήνας)
Μετά τις ομιλίες, τους χαιρετισμούς και τις βραβεύσεις ακολούθησε κέρασμα στου παρευρισκόμενους μέρος του οποίου προσφέρθηκε ως χορηγία από την Pizza Fan. Να σημειωθεί, τέλος, ότι τα βραβεία που προσφέρθηκαν στους αθλητές του Σ.Ο.Αιγάλεω ήταν δωρεά του κ. Δημήτρη Καλόφωνου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την κοπή της πίττας του Σ.Ο.Αιγάλεω είναι διαθέσιμες εδώ.

Και του χρόνου!