13 Δεκ 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΟΚΕ - ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2012, 6.00 μ.μ.



Ένα ακόμη μαθητικό τουρνουά, αυτή τη φορά με την επωνυμία "Χριστουγεννιάτικο Ροκέ", διοργανώνει για τους μαθητές δημοτικού από το Αιγάλεω και το Χαϊδάρι ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στις 6.00 μ.μ.

Το τουρνουά θα είναι 5 γύρων με χρόνο σκέψης 10 λεπτά ανά παίχτη για όλη την παρτίδα. Θα διεξαχθεί σε 6 ομίλους ανάλογα με το φύλο και τις τάξεις, 3 όμιλοι για τα αγόρια, και 3 όμιλοι για τα κορίτσια.

Για τα αγόρια ο χωρισμός των ομίλων θα γίνει ως εξής:
1ος Όμιλος: Για παιδιά Α'+Β' Δημοτικού
2ος Όμιλος: Για παιδιά Γ'+Δ' Δημοτικού
3ος Όμιλος: Για παιδιά Ε'+ΣΤ' Δημοτικού

Οι όμιλοι των κοριτσιών θα χωριστούν ανάλογα με τις συμμετοχές.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω (Ιερά Οδός και Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δαβάκη) έναντι Εθνικής Τράπεζας, τηλ. 210-5910421).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές δημοτικού από το Αιγάλεω και το Χαϊδάρι. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στο 1 (ένα) ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Στους 3 πρώτους νικητές κάθε ομίλου θα δοθούν μετάλλια ενώ όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα. Στους πρώτους νικητές θα  μοιραστούν επίσης 2μηνες σκακιστικές υποτροφίες.

Υπεύθυνη για το τουρνουά είναι η προπονήτρια κ. Αναστασία Παγάνογλου, η οποία συνεχίζει με την ίδια όρεξη και αγάπη για τα παιδιά το έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στα σχολεία του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην κ. Παγάνογλου είτε με γραπτό μήνυμα (SMS) στο 6978-820394 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο rockwave@live.co.uk , όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του/της μαθητή-τριας (ονοματεπώνυμο, τάξη, σχολείο). Δεκτές θα γίνονται και συμμετοχές στο χώρο των αγώνων μέχρι και 15 λεπτά πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει επίσης να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων 15 λεπτά πριν την έναρξη του 1ου γύρου για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Επικεφαλής διαιτητής του τουρνουά θα είναι ο κ. Γιώργος Κουλαξουζίδης.

Λόγω περιορισμένου χώρου, σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.