8 Μαΐ 2011

ΣΤΟΥΣ 16 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ!

 
Η Μελίνα Παντελή αγωνίστηκε με επιτυχία εναντίον του Σ.Ο. Πετρούπολης με μια από τις ομάδες μας κάτω των 14 ετών !

Στη φάση των 16 του Κυπέλου Αττικής προχώρησε η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω μετά την καθαρή νίκη της με 3,5-0,5 επί του αξιόμαχου ΑΣΑΕ. Νίκησαν οι ΙΜ Θανάσης Καραγιάννης, Γιάννης Σπυρακόπουλος και Αποστόλης Τσιροπούλας, ενώ ισόπαλη τέλειωσε η παρτίδα της Θεοδώρας Κουτσογιαννοπούλου. Πλέον οι περισσότερες ομάδες που έχουν απομείνει είναι πολύ ισχυρές και η κλήρωση της Τρίτης αναμένεται ιδαίτερα δύσκολη.
Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν τα αποτελέσματα των ομάδων μας στα κύπελα κάτω των 14 και κάτω των 10 ετών. Στα κάτω των 14, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α επικράτησε καθαρά με 4-0 της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας Α και συνεχίζει την πορεία της στην προσπάθειά της να φέρει μια καλή κατάταξη. Αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Γιάννης Μαργαρίτης και Παύλος Καραγκούνης. Η επίσης ισχυρή Σ.Ο. Αιγάλεω Β αγωνίστηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπυ με την πολύ δυνατή ομάδα του ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου και ήρθε ισόπαλη με 2-2. Τις νίκες σημείωσαν  η Ειρήνη Λιάπη επί του Τσακαλίδη και ο Παναγιώτης Λάσπας επί της Ψωφίμη, ενώ ηττήθηκαν ο Γιάννης Κατωπόδης από το Μπούρχα και η Φιλίππα Λιάπη από το Λυμπερόπουλο. Η Σ.Ο. Αιγάλεω Γ αγωνιζόμενη δυστυχώς με σημαντικές ελλείψεις ηττήθηκε με 2,5-1,5 από το Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας Α. Νίκησε ο Γιώργος Καραγιάννης την Τσαβαρή, ισοπαλία έφερε ο Ανδρέας Μαργαρίτης με τον Πρεβεζάνο και ηττήθηκαν ο Νίκος Καυκαλάς από τον Κουσκούτη και ο Θεόδωρος Τσάκωνας. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Δ επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Σ.Ο. Πετρούπολης. Αγωνίστηκαν οι Ραφαήλ Σούλιος, Γιάννης Κατρίτσης, Βασιλική Ρηγάτου και Μελίνα Παντελή.
Στο κύπελο κάτω των 10 ετών ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α ηττήθηκε καθαρά με 4-0 από την πολύ ανώτερη, όπως αποδείχθηκε, ομάδα του Φυσιολάτρη Νικαίας. Παρόλο που υπάρχουν σοβαρά παράπονα από το σωματείο μας για την τυχαία! αρχική κατάταξη στις κληρώσεις των κυπέλων, με αποτέλεσμα να προκύψουν αρκετά ντέρμπυ από τους πρώτους γύρους, η εμφάνιση της ομάδας θα πρέπει να μας προβληματίσει. Αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Κατωπόδης, Αντώνης Λάσπας, Παρασκευή Παλιούρα και Ηλίας Τσάκωνας. Αντίθετα ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β διπλασίασε τις νίκες του επικρατώντας της νεοσύστατης ομάδας Σ. Α. Νέου Ψυχικού Β, η οποία αγωνίστηκε και με μια κενή σκακιέρα με 3-0.5. Νίκησαν η Παναγιώτα Ρήγα, ο Κωνσταντίνος Φλέσσας και άνευ αγώνος ο Βασίλης Κασιούμης ενώ ηττήθηκε ο Πέτρος Σπανός.
Οι αγώνες θα συνεχιστούν την επόμενη Κυριακή με τις συναντήσεις του τρίτου γύρου. Αναλυτικά αποτελέσματα και κληρώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.