14 Μαΐ 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ο Βασίλης Κασιούμης αποτελεί μία από τις ευχάριστες φετινές εκπλήξεις για το Σ.Ο. Αιγάλεω! Μετά τη 2η θέση  στο Περιφερειακό Σχολικό και την 6η θέση στο Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής, αγωνίζεται πλέον με τις αναπτυξιακές ομάδες του σωματείου.

Με τις συναντήσεις του τρίτου γύρου συνεχίζονται την Κυριακή οι διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ. Στις νεανικές διοργανώσεις που φέτος είναι αρκετά υποβαθμισμένες (μόνο 5 γύροι με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, τυχαία αρχική κατάταξη με τελείως τυχαία ως προς τη δυναμικότητα κλήρωση και μεγάλες καθυστερήσεις στη δημοσίευση των κληρώσεων), οι ομάδες μας δίνουν σημαντικούς αγώνες και στις δύο διοργανώσεις.
Στο Κύπελο κάτω των 14 ετών ο αρκετά δυνατός Σ.Ο. Αιγάλεω Α δοκιμάζεται στο Λαύριο με την ανερχόμενη ομάδα του ΑΣ Λαυρίου. Η ομάδα του Λαυρίου τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο, κάτι που σφραγίστηκε με τη συμμετοχή της στο περσινό  final-8 της κατηγορίας των παμπαίδων.  Ο επίσης ισχυρός Σ.Ο. Αιγάλεω Β φιλοξενεί την πάντα δυνατή Εστία Νέας Σμύρνης που βασίζεται κυρίως στους Ηλιοπούλου και Τσούπτση. Οι αγώνες είναι σημαντικοί και για τις δύο ομάδες και η νίκη μονόδρομος, αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Δύσκολο παιχνίδι έχει ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ που θα φιλοξενήσει την πολύ καλή ομάδα του ΕΕΣ Κορυδαλλού, ενώ θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα ο Σ.Ο. Αιγάλεω Δ που φιλοξενεί το Σ.Ο. Κορυδαλλού Β.
Στο Κύπελο κάτω των 10 ετών ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β που ξεκίνησε με 2 νίκες σε 2 αγώνες θα έχει πλέον πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α μετά τη βαριά ήττα από το Φυσιολάτρη θα φιλοξενήσει τον Πειραϊκό ΟΣ Β.
Και μην ξεχνάμε και το σημαντικό αγώνα που δίνει στο Κύπελο η ομάδα των ανδρών με την πολύ ισχυρή ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για μια θέση στην πρώτη οχτάδα του θεσμού με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει το θεωρητικό προβάδισμα.
Κληρώσεις και αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.