29 Μαΐ 2011

ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!


Ο Αντώνης Λάσπας, από τους αναντικατάστατους παίκτες της πρώτης ομάδας κάτω των 10 ετών, συνέβαλε αποφασιστικά στην καλή πορεία της ομάδας!

Με θαυμάσιες εμφανίσεις στα κρίσιμα παιχνίδια που συνοδεύτηκαν από πολύ καλές κατατάξεις, με αποκορύφωμα τη 2η θέση του ΣΟ Αιγάλεω Β στο Κύπελο κάτω των 14 ετών, ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά νεανικά της ΕΣΣΝΑ. Οι παίχτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ιδαίτερη ωριμότητα πετυχαίνοντας τους στόχους που είχαν τεθεί.
Συγκεκριμένα στο κύπελο κάτω των 14 ετών ο ΣΟ Αιγάλεω Β πέτυχε μεγάλη νίκη στο Κορωπί επί του ισχυρού ΣΑΣ Κορωπίου με 3,5- 0,5 και κατέκτησε τη 2η θέση. Νίκησαν ο Δημήτρης Λαδάς το Τηνιακό, η Ειρήνη Λιάπη τον Καραθανάση και ο Παναγιώτης Λάσπας το Ζεμανάι. Ισόπαλη ήρθε η παρτίδα του Γιάννη Κατωπόδη με τον Κοπαλίδη. Στην ιδια διοργάνωση μεγάλη νίκη επί του δυνατού ΣΟ Καλλιθέας πέτυχε και ο ΣΟ Αιγάλεω Α με 4-0. Οι ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις: από το ΣΟ Αιγάλεω οι Πολυχρόνης Δρακόπουλος και ο Γιάννης Μαργαρίτης και από την ομάδα της Καλλιθέας ο Σταμάτης Κούρκουλος (ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα στην κατηγορία του). Το πολύ θετικό είναι ότι οι νεαροί παίκτες που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους παίκτες μας αγωνίστηκαν εξαιρετικά και έφεραν ένα αποτέλεσμα που από ότι φαίνεται (σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουμε συγκεντρώσει) δίνει στην ομάδα μας την 5η θέση στην κατάταξη! Για την ιστορία αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ο Νίκος Καυκαλάς, η Φιλίππα Λιάπη και ο Γιώργος Καραγιάννης. Όμως σε αυτήν την κατηγορία είχαμε και τα δυσάρεστα με σημαντικότερη την ήττα με 4-0 χωρίς αγώνα, εντός έδρας από τον ΑΦΟΑΝ για το ΣΟ Αιγάλεω Γ, αφού δυο παίκτες μας ήλθαν καθυστερημένοι μετά τις 11 και 30! Επιπλέον, βαριά ήττα με 4-0 υπέστη το ΣΟ Αιγάλεω Δ στην Πετρούπολη από τον τοπικό Δία. Αγωνίστηκαν οι Ανδρέας Μαργαρίτης, Γιάννης Κατρίτσης, Κώστας Κυριακίδης και Βασιλική Ρηγάτου.
Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών σημαντική νίκη με 2,5-1,5 επί της Ενωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας σημείωσε ο ΣΟ Αιγάλεω Α, νίκη που το φέρνει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουμε συλλέξει καταλαμβάνει ή την 5η ή την 6η θέση στην Αττική, θέση καθόλου ευκαταφρόνητη. Βέβαια η ομάδα έδειξε αρκετές αδυναμίες οι οποίες θα πρέπει στο μέλλον να διορθωθούν. Στον αγώνα τις νίκες σημείωσαν ο Δημήτρης Κατωπόδης και ο Αντώνης Λάσπας, ισόπαλη ήρθε η παρτίδα του Απόλλωνα Κυριακόπουλου, ενώ ηττήθηκε η Παρασκευή Παλιούρα. Στην ίδια κατηγορία ο ΣΟ Αιγάλεω Β δεν τα κατάφερε με τον πολύ ανώτερο ΦΟ Ελληνικού και ηττήθηκε με 4-0. Αγωνίστηκαν οι Παναγιώτα Ρήγα, Αλέξανδρος Τζέμος, Κωνσταντίνος Φλέσσας και Βασίλης Κασιούμης.
Για άλλη μια φορά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στους προπονητές του ΣΟ Αιγάλεω για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και μας έκαναν για ακόμη μια φορά υπερήφανους! Ελπίζουμε να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να μας φέρουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον!